Wetswinkel Nijmegen West
Image default
Dienstverlening

Professioneel een huurwoning laten leeghalen? Alle Rommel Opgeruimd staat voor u klaar!

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u op een professionele manier kan helpen met het leeghalen van een woning? Dan bent u bij Alle Rommel Opgeruimd op het juiste adres. Wij zijn een professioneel familiebedrijf met ruim 20 jaar ervaring in het ontruimen van woningen. Wij zorgen dat de koopwoning of huurwoning leegmaken netjes gebeurd en alle spullen keurig worden afgevoerd.

In het geval van een huurwoning bieden wij oplevergarantie. U kunt er dus op rekenen dat de woningbouwvereniging of de huurbaas na onze dienst de woning voor de volle 100% zal accepteren. Een huurwoning dient namelijk bezemschoon en vrij van gaten in de muren, gordijnen en vloerbedekking opgeleverd te worden. Wij dichten alle aanwezige gaatjes, verwijderen de vloerbedekking, gordijnen en gordijnrails en voeren indien nodig ook nog kleine reparaties uit.

Discreet, respectvol en netjes, dat is onze werkwijze

U kunt bij ons altijd rekenen op discretie. Dit is in alle gevallen natuurlijk fijn, maar zeker in het geval van een huisontruiming na overlijden. Er wordt door ons altijd netjes, respectvol en discreet met de spullen van uw overleden dierbare omgegaan. Wij pakken de kleine inboedel in dozen in en beschermen en bedekken de grote inboedel. Vervolgens tillen we alle spullen in onze vrachtwagen. Wij maken gebruik van een onopvallende vrachtwagen zonder tekst en opdruk. De vrachtwagen kan aan de achterkant afgesloten worden. Zo blijft de inboedel niet alleen netjes, de buurtbewoners en passerende mensen kunnen niet in één oogopslag de inboedel van uw verloren dierbare bekijken.

De spullen van waarde en alles wat u zelf wilt bewaren haalt u, voordat wij komen, zelf uit de woning. De overige inboedel die nog goed is en een tweede keer gebruikt kan worden, zoals boeken, keuken-inventaris, kleding en meubels wordt door ons naar een goed doel gebracht.

Contact opnemen

Wilt u graag van onze dienst gebruik maken? U kunt ons 7 dagen per week en in de avonden bereiken op telefoonnummer 0252-742 504. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook altijd naar info@ allerommelopgeruimd.nl.

https://www.allerommelopgeruimd.nl/