Wetswinkel Nijmegen West
Image default
Dienstverlening

PDARepair, de erkende reparatiespecialist in Breda voor al je devices

De accu vervangen van je telefoon in de omgeving van Breda, dat kan bij PDARepair. Ons bedrijf is een erkende reparatiespecialist voor al je devices. Wat begon als een kleine hobby in een werkkamer aan huis, is uitgegroeid tot een dynamisch bedrijf aan de Neerloopweg 17 in Breda. We zijn een begrip in Noord-Brabant en de redding voor jong en oud. Onze expertise wordt door al onze klanten zeer gewaardeerd. Je kunt bij ons van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.30 en op zaterdag van 09.00 tot 16.00 binnenlopen om je toestel door ons te laten repareren.

Voor ondernemers bieden wij de volgende services: field service, office service, logic board service en rugged service. Door het bieden van deze services houdt jij weer lekker tijd over om je voor de volle 100% op je kernactiviteiten te kunnen richten. Ons bedrijf is goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Met de auto kan je ons vanaf de A16 bereiken, met het openbaar vervoer kan je Arriva bus 2 op station Breda of Arriva bus 119 op station Zevenbergen nemen om naar ons toe te komen.

Gebruik van originele onderdelen

Of je nu komt voor een Samsung scherm repareren in Breda, een tablet die hapert of een telefoon met waterschade, iedereen is welkom bij ons. En voor veel reparaties hebben wij helemaal niet zoveel tijd nodig. Ongeveer een half uurtje, dat is de tijd die voor de meeste reparaties staat. In dit geval kan je gewoon in onze zaak op de reparatie wachten, onder het genot van een kopje koffie of thee. Als de reparatie meer tijd in beslag zal gaan nemen geven we dit uiteraard van te voren aan je door. Heb jij bijvoorbeeld een defect aan het moederbord van je laptop? Dan hebben we wel wat meer tijd nodig.

Wij gebruiken enkel originele onderdelen van jouw eigen apparaat tijdens de reparatie. Dus moet het scherm van jouw Samsung smartphone vervangen worden omdat je hem flink kapot hebt laten vallen? Dan zetten wij een nieuw en origineel Samsung scherm in je telefoon.  

Wil je meer van ons weten? Mail ons naar info@ pdarepair of bel naar telefoonnummer 076-533 9303. Je kan ook live met ons chatten tijdens kantooruren.

https://pdarepair.nl/