Wetswinkel Nijmegen West
Image default
Dienstverlening

Kewodak geeft garantie op alle werkzaamheden aan uw platte dak

Kewodak heeft zich al ruim 35 jaar toegelegd op platte daken. Dit maakt ons dan ook de specialist in dakdekken! U kunt aan ons het inspecteren, repareren, renoveren, adviseren en leggen van dakbedekking op platte daken dan ook prima toevertrouwen.

Al het dakwerk dat wij uitvoeren gebeurt uitermate veilig. Wij zijn de trotse eigenaar van het VCA procescertificaat en het KOMO procescertificaat. Al ons dakwerk is verzekerd bij het Dakmerk Waarborgfonds. Op alle werkzaamheden wordt garantie gegeven. Wij leveren uiteraard eersteklas dakwerk. Bent u benieuwd hoe de ervaringen van andere klanten zijn? Deze kunt u bekijken op onze website, wij zijn trots op onze tevreden klanten.

Wij werken niet met contracten met kleine lettertjes. Al onze contracten zijn duidelijk en eerlijk. Er wordt door ons op het gebied van dakbedekking exact datgene geleverd wat met u is overeengekomen.

Alle medewerkers, die met veel plezier bij ons werkzaam zijn, hebben uitstekende scholing gehad. Iedereen heeft zijn of haar benodigde diploma’s en certificaten op zak. Veilig werken is een vereiste, we werken immers altijd op grote hoogte. Daarom houdt iedereen zich bij ons dan ook aan alle veiligheidsregels. We willen natuurlijk niet dat er ongelukken gebeuren.

Verantwoorde, duurzame daken

Naast het leggen van gewone dakbedekking kunnen wij uw dak ook verduurzamen met speciale dakbedekking. De keuze is hierin enorm, zo bestaan er groene, witte, isolatie, luchtzuiverende en herbruikbare daken en natuurlijk daken met zonnepanelen. Wij kunnen u alles vertellen over de verschillende daken en u het beste advies geven. Er zitten vaak fiscale voordelen aan verantwoorde, duurzame daken. U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie en prijzen over de soorten duurzame dakbedekking.

Waar u ook woont, wij komen naar u toe

Zoekt u een dakdekker in Rotterdam of omgeving? Dan zit u bij ons goed! Kewodak is gevestigd in Alphen aan den Rijn. Hiervandaan rijden wij met alle gemak naar Rotterdam. Ons werkgebied is namelijk flink ruim te noemen. Wij zijn over het algemeen te vinden in ’t Groene Hart, Noord-Holland, Zuid-Holland en de Randstad. Maar ook buiten die gebieden brengen wij u gewoon een bezoekje!

 

https://www.kewodak.nl/