Wetswinkel Nijmegen West
Image default
Dienstverlening

Bel de Dakmakers voor alle werkzaamheden op platte daken

Heeft een storm of brand uw platte dak beschadigd? Of ligt de huidige dakbedekking inmiddels al tientallen jaren op het dak en begint deze in kwaliteit achteruit te gaan? Voor alle werkzaamheden aan uw platte dak kunt u de hulp inschakelen van de Dakmakers.

Wij, de Dakmakers, plegen elk soort dakonderhoud in Nederland. Of het nu gaat om schade die zeer plotseling ontstaan is, periodiek onderhoud om uw dak gezond te houden, dakreparaties omdat u last heeft van een lekkage, uw dak groen maken of het dak opnieuw bedekken of renoveren, wij weten wat we doen!

Wij houden al meer dan 30 jaar van ons werk

Al meer dan 30 jaar zijn wij werkzaam in de dakdekkersbranche. Vanuit Alphen aan den Rijn, waar ons bedrijf gevestigd is, rijden we het hele land door om aan de slag te gaan. En dit doen wij met veel plezier! Het beroep dakdekken is namelijk prachtig. Wij houden ervan om op hoogte te werken en in de buitenlucht te staan. Wat voor weer het ook is, wij gaan elke dag fluitend aan de slag.

Voor zowel particulieren als voor bedrijven voeren wij opdrachten uit. Lastig te bereiken daken in hartje Leiden, dakrenovaties bij Schiphol of het groen maken van daken van Verenigingen van Eigenaren, u kunt ons overal voor inschakelen. Vanzelfsprekend werken bij ons alleen geschoolde dakdekkers die de benodigde opleiding en certificaten in hun bezit hebben. Als bedrijf bezitten wij ook de nodige certificaten, waaronder het VCA- en KOMO certificaat, en nemen wij deel aan de brancheorganisatie Vebidak. Wij volgen alle veiligheidsregels en kwaliteitseisen van de branche op en werken met de beste materialen. Onze ervaring en kennis delen we graag met u en u krijgt natuurlijk garantie op het geleverde werk.

24/7 bereikbaar voor noodsituaties

Zit u met uw handen in uw haar omdat u plotseling fikse schade aan uw dak heeft en er per direct een dakreparatie nodig is? Geen stress, bel ons gewoon! Dag en nacht, 365 dagen per jaar zijn wij bereikbaar voor noodsituaties.

Is er midden in de nacht een boom op uw dak gevallen waardoor er schade is ontstaan? Of is er tijdens een heftige hagelbui een lekkage ontstaan? Het weer houdt zich niet aan kantoortijden, dus wij ook niet. Wij zijn, na uw belletje, zo snel mogelijk ter plaatse om het probleem op te lossen!

 

https://www.dakmakers.nl/