Wetswinkel Nijmegen West
Image default
Dienstverlening

Stalen kozijnen zijn prachtig, zeer sterk en onderhoudsvrij

Zoekt u een stalen kozijn? Kijk dan eens bij Mijdeurenwinkel.nl, de online winkel voor kozijnen, deuren en deurbeslag. Mijndeurenwinkel verkoopt stalen kozijnen van twee verschillende merken, namelijk Svedex en Berkvens. De stalen kozijnen van deze twee merken zijn van absolute topkwaliteit en prachtig om te zien.

Kozijnen zijn in verschillende materialen verkrijgbaar, waaronder staal. De voordelen van stalen kozijnen zijn dat ze ontzettend sterk zijn, zeer lang meegaan en vrij van onderhoud zijn. Daarnaast worden stalen kozijnen voorzien van een speciale coating, zodat ze niet zullen gaan roesten. De kozijnen van Svedex en Berkvens zijn zowel geschikt voor nieuwbouw als voor renovatie.

De kozijnen van Svedex en Berkvens bieden veel mogelijkheden

In de meeste nieuwbouwhuizen wordt gebruik gemaakt van stalen kozijnen. Zoekt u een zelfde kozijn als in uw woning is toegepast? De kans is groot dat u deze bij Svedex of Berkvens zult vinden. Bij beide merken heeft u keuze uit stomp en opdek varianten en uit een muurdikte van 70 millimeter of 100 millimeter. Wilt u een kozijn met bovenlicht of juist liever zonder? Allebei de opties zijn bij Svedex en Berkvens mogelijk. Wat uw wensen ook zijn qua deurhoogte, plafondhoogte, draairichting van de deur of deurbreedte, bij allebei de merken zijn er ongelofelijk veel keuzes. De stalen kozijnen van Svedex en Berkvens lijken dus erg op elkaar en bieden dezelfde mogelijkheden. Toch is er een verschil tussen de twee merken, namelijk de kleur van de kozijnen. De kozijnen van Svedex worden alleen geleverd in alpine wit. De kozijnen van Berkvens worden geleverd in de kleuren reinwit, kristalwit en zwart. Wat u ook uitzoekt, een stalen kozijn met binnendeur is werkelijk prachtig!

De specialisten van Mijndeurenwinkel helpen u graag

Wilt u via Mijndeurenwinkel een stalen kozijn bestellen maar kunt u de maat die u wenst niet vinden? De stalen kozijnen van Svedex en Berkvens worden geproduceerd op bestelling, waardoor er wellicht aan uw afwijkende wensen voldaan kan worden. De specialisten van Mijndeurenwinkel staan voor u klaar om u hiermee verder te helpen.

 

https://www.mijndeurenwinkel.nl/