Wetswinkel Nijmegen West
Image default
Dienstverlening

Geef uw woning iets extra’s met een naambord van Naambordkopen.nl

Een hip RVS naambord met een huisnummer van glas ernaast. Een stijlvolle Engelse cottage naamplaat met afbeelding in combinatie met een sierlijk gebold emaille huisnummer of een design huisnummer van emaille. Of een messing naambord met daarop ook het huisnummer. Wat u ook kiest, naamplaten en huisnummers van Naambordkopen.nl zullen de ingang van uw woning iets extra’s geven!

Made in England

De huisnummerbordjes van emaille met een lichte kromming -het nummer komt hierdoor iets naar voren- zijn erg populair. Wij snappen dit wel. Z stralen een unieke mix van nostalgie en eigentijdsheid uit. Er zijn rechthoekige en vierkante modellen. Qua kleurencombinaties geeft Naambordkopen.nl 9 opties.

Houdt u van exclusiviteit? We raden de design huisnummers van emaille aan. De retro look is bijzonder aansprekend. Neem het bordje met de naam Future van 15 bij 12 cm. De gele nummers knallen van het zwarte bordje af. Iedere pakketbezorger weet uw huis voortaan direct te vinden! Of het plaatje Amsterdamse School van 20 bij 13 cm. Er is gebruik gemaakt van dezelfde kleuren als bij Future, maar de cijfers hebben een andere vormgeving.

De Amsterdamse School

De Amsterdamse School lichten we kort toe. De bouwstijl die rond 1910 begon, kenmerkt zich door expressiviteit. In feite was het een tegenreactie op het tot dan toe heersende traditionalisme. Belangrijke architecten van de Amsterdamse School waren Michel de Klerk, Piet Kramer en J.M. van der Meij. De Beijenkorf in Den Haag is een voorbeeld van de Amsterdamse School-stijl: veel baksteen en versieringen in de gevels. De fantasievolle vormgeving werd doorgevoerd in bijvoorbeeld meubels, straatmeubilair en ook huisnummerbordjes.

Contact opnemen met Naambordkopen.nl

Heeft u een vraag over een hier beschreven naamplaat of huisnummer? Wilt u meer weten over de achtergrond van een bepaald bord? Met deze en andere vragen kunt u terecht bij de klantenservice van Naambordkopen.nl. Het team zit klaar om de telefoon op te nemen (0251 – 24 13 64) en mails te beantwoorden (info@ naambordkopen.nl).

 

https://naambordkopen.nl/