Wetswinkel Nijmegen West
Image default
Society / Law

Kartonnen dozen op maat laten maken bij de Dozenhal

Bent u op zoek naar kartonnen dozen om goederen te verzenden of op te slaan? Bij de Dozenhal kunt u kiezen uit meer dan 2500 formaten. Zit het juiste formaat er toch niet tussen? Of wilt u juist de doos laten bedrukken? Dan kunt u er ook voor kiezen op de producten op maat te laten maken. Dit is een steeds meer populair wordende trend maar waarom nou precies? Dat leest u verder in deze blog. 

Bedrukte kartonnen dozen als marketingstrategie

Kartonnen dozen op maat te laten maken en dus te laten bedrukken kan een goede marketingstrategie. Verpakkingen en materialen zijn eg belangrijk als het gaat om het offline adverteren van uw bedrijf. Op de doos kunt u namelijk uw huisstijl laten zien en kunnen potentiële klanten een snelle blik werpen op de naam van uw bedrijf of onderneming. Karton is tevens ook milieuvriendelijker materiaal dan bijvoorbeeld plastic. Hiermee kunt u ook indirect aan uw klanten laten zien dat u naar duurzaamheid streeft. Houd er hierbij rekening mee dat het materiaal stevig moet zijn en dat u goed de huisstijl toepast – dit zorgt voor herkenning bij (potentiële) klanten. Dit is ook wel bekend als ‘brandend packaging’. Op die manier kun je je als bedrijf onderscheiden van andere ondernemingen. Ook is het belangrijk om te onthouden dat niet alleen de buitenkant van het pakketje er tip top uit moet zien maar dat ook het bedrijf te herkennen moet zijn aan de binnenkant van het verpakkingsmateriaal. Op die manier weet de klant meteen waar hij iets heeft besteld en zal waarschijnlijk euforisch zijn om het pakket uit te pakken – we zijn namelijk niet alleen nieuwsgierig naar de inhoud van het pakket. 

Waarom de Dozenhal?

Nu bent u misschien overtuigd om uw dozen op maat te laten maken maar misschien vraagt u zich af waarom bij de Dozenhal. Allereerst kunt u bij de Dozenhal kiezen uit een nieuwe en gebruikte doos. Als u kiest voor een gebruikte doos dan maakt u een duurzame keuze waarbij er meer dan 20.000 liter water, 2026 kilometer aan brandstof en meer dan 266 kilo luchtverontreiniging wordt bespaart.