Wetswinkel Nijmegen West
Image default
Society / Law

Achterstallige facturen over laten aan een incassobureau in Den Haag

Ik heb sindskort de hulp ingeschakeld van een incassobureau uit Den Haag. Omdat ik een eigen bedrijf heb en maar een paar medewerkers in dienst, kunnen mensen snel gebruik maken van mijn dienst. Daarom merkte ik de laatste tijd dat steeds minder facturen op tijd werden betaald door sommige klanten. Het werd op een gegeven moment zo erg, dat ik bijna mijn medewerkers niet meer kon betalen. Daarom werd het tijd dat ik hulp ging bij een incassobureau.

Hoe gaat een incassobureau in Den Haag te werk?

Al snel had ik een incassobureau gevonden in de omgeving van Den Haag die mij wilde helpen met het factuur probleem. Hiervoor moest ik alle onbetaalde facturen doorsturen naar de contactpersoon die ik had en hij zal daarmee verder gaan. Daarna kreeg ik een bevestigingsmail met daarin alle gegevens. Ik hoefde verder niks meer te doen, alleen afwachten. Wat ik wel kon zien is hoe ver het bureau was met het proces via een klantenportal die ik kreeg aangeleverd. Het bureau was inmiddels druk bezig om al mijn niet betalende klanten op te sporen en te benaderen. Tijdens het benaderen kregen klanten de schrik van hun leven en merkte ik dat sommige direct betaalde. Ik kreeg altijd een telefoontje van mijn contactpersoon over de stand van zaken bij mijn klanten. Laatst was er een klant waar ze geen zaken mee konden doen en daar zijn ze een ander traject mee gestart die nog een stap hoger is.

Het resultaat

Na ongeveer een paar maanden zijn er veel resultaten geboekt. Mijn klanten betalen nu eindelijk de facturen op tijd en ik heb geen problemen meer met het geld. Dankzij de goede service van Incassonet kan ik eindelijk weer klanten vertrouwen en gewoon facturen sturen die ze uiteindelijk betalen. Bovendien weten mijn klanten nu ook dat ze niet zulke dingen meer moeten doen.

Contact

Wilt u meer weten over de werkwijze van Incassonet? Bekijk dan de website van Incassonet voor meer informatie over wat zij voor u kunnen betekenen en welke diensten zij aanbieden. Bovendien staat daar ook stapsgewijs de werkwijze van Incassonet.