Wetswinkel Nijmegen West
Image default
Society / Law

Op zoek naar een Mediator in Den Helder?

Bent u op zoek naar een mediator in Den Helder? Trust Mediation bestaat uit twee mediators die u graag helpen bij het oplossen van diverse zaken. Diensten waarvoor u bij ons terecht kunt zijn onder andere familiemediation, ouderschap na scheiding, arbeidsmediation, businessmediation, overheidsmediation en maatschappelijk verantwoord. Bekijk mediator Den Helder.

Mediator in Den Helder voor familiemediation

Zoekt u een mediator in Den Helder voor familiemediation? Bij Trust Mediation begrijpen wij dat dit vlak geen gemakkelijke is. Zaken die in families spelen, willen we graag vaak zelf oplossen en vooral niet laten escaleren in een rechtzaak. Zaken die voorkomen bij familiemediation zijn bijvoorbeeld echtscheidingen. Dit is vaak een zeer emotionele beslissing met belangrijke gevolgen. Om dit proces goed af te kunnen sluiten om bijvoorbeeld op vriendschappelijke wijze met elkaar om te kunnen blijven gaan, is het belangrijk om hierbij ondersteuning te vragen van een van onze mediators. Wij helpen u graag bij het opzetten van echtscheidingovereenkomsten maar ook bij ouderschapsplannen als er kinderen in het spel zijn. 

Arbeidsmediation

Ook als u conflicten ondervindt op de werkvloer kunt u bij ons terecht. Een arbeidsconflict is vaak ingrijpend en bepalend voor beide partijen op de werkvloer. Onder begeleiding van een van onze mediators kunt u samen in gesprek gaan om afspraken te maken en tot oplossingen te komen om de problemen te verhelpen. Mediation is vaak in dit geval ook een goedkopere én effectievere manier om het conflict te verhelpen dan wanneer u een advocaat inschakelt. 

Overheidsmediation

Bij overheidsmediation draait het om bijvoorbeeld een conflict die u als particulier of ondernemer met een overheidsinstantie heeft bij bijvoorbeeld het verlenen van een vergunning of het uitgeven van een uitkering. Bij Trust Mediation zorgen wij ervoor dat iedereen zijn of haar verhaal kwijt kan en zich gehoord én serieus genomen voelt. We letten hierbij vooral op respect naar elkander maar geven wel de vrijheid om beide partijen samen tot een oplossing te kunnen komen. Hierbij hoef je geen ‘vrienden’ te wonen maar moet je elkander na het traject wel de hand kunnen schudden en dat iedereen met een tevreden gevoel de ruimte kan verlaten.