Wetswinkel Nijmegen West
Image default
Society / Law

Fiscale advocatuur Vink in Amsterdam

Bij Fiscale advocatuur Vink in Amsterdam bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar professionals in fiscaal recht. U kunt bij ons terecht voor procedures, als u bijstand nodig heeft als accountant of belastingadviseur maar ook voor advies voor uw onderneming, familiebedrijf of als particulier. Bij ons kunt u altijd rekenen op de juiste kennis en ervaring op het gebied van fiscaal recht maar ook op een deskundige en creatieve werkwijze. Dit ziet u terug omdat wij niet werken met standaardmodellen. Alles wordt geheel op maat gemaakt en doeltreffend opgezet. Wij doen er alles aan om het verschil voor u te maken en ieder fiscaal probleem op te lossen.

Fiscaal advies op maat bij Fiscale advocatuur Vink

U kunt bij Fiscale advocatuur Vink onder andere terecht voor fiscaal advies op maat. Hierbij vinden wij het belangrijk om ieder knelpunt in beeld te brengen oplossingsgericht te werk te gaan. Wij denken op een creatieve wijze na over wat uw mogelijkheden zijn maar blijven up-to-date met de huidige ontwikkelingen. Ook kunnen wij ervoor kiezen om samen te werken met andere dienstverleners. Dit doen wij echter alleen als dit een meerwaarde heeft voor uw fiscaal advies. Heeft u al eerder fiscaal advies gekregen maar wilt u ook een ander een blik laten werpen op uw vraagstuk? Dan kunt u ook bij ons terecht voor een second opinion.

Hulp bij fiscaal strafrecht

Wordt u strafrechtelijk vervolgd voor bijvoorbeeld een onjuiste Belastingaangifte? Wij kunnen u hierbij helpen. Bij aanvang van het FIOD onderzoek staan wij u bij zodat wij uw mogelijkheden kunnen bekijken. Ook kunnen wij kijken of er een mogelijkheid is voor een schikking of transactie. Wij gaan er alles aandoen om een strafzaak te voorkomen. Gebeurt dit helaas toch wel? Dan krijgt u een professionele strafrechtadvocaat toegewezen. Deze strafrechtadvocaat staat u begin tot eind bij om uw straf zo veel mogelijk te beperken. Om te kijken wat wij voor u als advocaat kunnen betekenen raden wij u aan om het formulier op onze website in te voeren of telefonisch contact met ons op te nemen.