Wetswinkel Nijmegen West
Image default
Bedrijven

Advocaat ondernemingsrecht in Tilburg nodig?

Dringend op zoek naar een advocaat met een specialisatie in ondernemingsrecht? Advocatenkantoor Van Gelder Advocaten is u graag van dienst als advocaat ondernemingsrecht. Uw onderneming verdient een goede advocaat die weet waar hij of zij over praat. Van Gelder Advocaten is zelf ook een onderneming. Wij kunnen ons daarom goed inleven in andere ondernemingen. Wij denken met u mee. Met onze jarenlange juridische ervaring komen we altijd tot gepaste oplossingen.

Van Gelder Advocaten adviseert ondernemers

Onze advocaten ondernemingsrecht adviseren ondernemers over financiële, emotionele en zakelijke belangen. Ons advocatenkantoor heeft in de loop der jaren ondernemers in diverse branches bijgestaan. Onder meer in het onderwijs, de juridische sector, de zorg, de ondernemingsraad en de kinderopvang. Heeft u hulp nodig bij een doorstart of met kwesties over productaansprakelijkheid of bestuursaansprakelijkheid? Uw advocaat in Tilburg staat voor u klaar.

Ondernemingsrecht en arbeidsrecht

Naast ondernemingsrecht is Van Gelder Advocaten ook gespecialiseerd in arbeidsrecht. Wat is arbeidsrecht? De verhouding tussen een werkgever en een werknemer. Arbeidsrecht is essentieel om de rechten van de werknemer te beschermen. Onze advocaten behandelen individuele zaken, maar staan uiteraard ook ondernemers bij.

De eigenschappen van Van Gelder Advocaten

Ons advocatenkantoor staat voor:

  • Bevlogenheid: wij zetten ons met hart en ziel in voor onze cliënten
  • Helderheid: wij communiceren in heldere taal en maken duidelijke afspraken. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent
  • Strategie: ondernemen draait om keuzes maken en wij maken de juiste strategische keuzes door ons oog voor detail en creatief te denken
https://www.vangelderadvocaten.nl