Wetswinkel Nijmegen West
Image default
Bedrijven

Verpakking op maat voor jouw bedrijf

Verpak uw producten in stijl met een goede verpakking op maat. Bij ons heeft u een ruime keuze uit verschillende soorten dozen verpakkingen en elke branche kan bij on terecht voor hun verpakking op maat; van supermarkten tot restaurants. We hebben dozen verpakkingen in verschillende modellen, die voor diverse doeleinden gebruikt kunnen worden. Het is mogelijk om de doosjes te laten bedrukken met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo en ander design. Uw verpakking maakt het product, verpak uw product daarom in een verpakking, voorzien van uw eigen bedrijfslogo en in de kleuren van uw huisstijl. Voor het beste resultaat kunt u het bedrukken van uw verpakkingen aan ons uitbesteden.

Laat uw merk opvallen met een verpakking op maat

Laat uw merk opvallen. Een verpakking op maat geeft uw product een professionele uitstraling. Onderzoek toont aan dat 72% van de consumenten een mooie verpakking automatisch koppelen aan een kwalitatief merk. Met een gepersonaliseerde verpakking laat u zien dat u als bedrijf trots bent op uw merk. Naast het verpakken van uw product, kunt u ook dozen kopen en laten bedrukken voor bijvoorbeeld geschenkverpakkingen of verzendverpakkingen. De mogelijkheden binnen ons bedrijf zijn eindeloos. We hebben voor iedereen en elke situatie dozen verpakking op maat. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden, dan kunt u contact met ons opnemen.

Aantrekkelijke verpakking op maat

Doe een verpakking op maat om uw product heen. Onze verpakkingsmateriaal wordt gemaakt van stevig materiaal en biedt uw producten de juiste bescherming. Hierdoor zullen je klanten ook altijd onbeschadigde producten ontvangen. Bestel uw verpakking op maat tegen een aantrekkelijke prijs bij ons. Wij bieden uitsluitend maatwerk. U kunt uw verpakking bestellen in een model en maat die u zelf wilt. Wij kunnen u ook helpen bij de keuze van het juiste materiaal. We voorzien u van een ontwerp dat helemaal bij uw bedrijfslogo en huisstijl past. Tenslotte zorgen we ervoor dat uw bedrijfslogo op het verpakkingsmateriaal komt. Al onze afdrukken zijn van de hoogste kwaliteit.