Wetswinkel Nijmegen West
Image default
Bedrijven

Eén nieuwe lamp nodig of een vakman die al je lampen vervangt? Ledonline.nl de partner die je zoekt!

Ledonline.nl richt zich zowel op de zakelijke als de particuliere klant. Je kunt er terecht voor één enkel led-armatuur bijvoorbeeld LED panelen, spots of wandlampen. Gebruikmaken van het complete servicepakket kan ook. Met het laatste bedoelen we dat Ledonline.nl je adviseert bij de overstap op led. Er wordt een professioneel 3D lichtplan op maat gemaakt. Ledonline.nl is groothandel in led. Ledlampen worden tegen scherpe prijzen in- en verkocht. Het Ledonline.nl team installeert de leds en zorgt – indien nodig – voor onderhoud na het ophangen van de lampen.

Led is inmiddels de standaard zowel thuis als op het werk. Er zijn eindeloos veel ledlampen te koop. Om dat aanbod overzichtelijk te maken voor klanten heeft Ledonline.nl de volgende onderverdeling gemaakt:

-led panels voor systeemplafonds;

-led strips;

-losse ledlampen;

-noodverlichting;

-opbouw armaturen;

-pendelarmaturen, handlampen;

LED railspots en spanningsrails;

-spotjes.

Een eerste keuze kan al gemaakt worden afhankelijk van de branche. Zo zijn er speciale leds voor etalages, horecabedrijven, kantoren en winkels. Een aparte categorie vormen waterdichte ledlampen. Ze zijn weerbestendig; je kunt ze buiten ophangen. Het is belangrijk hierbij op de beschermingsklassen te letten. Zo betekent IP 44 spatwater dicht. IP 68 lampen kunnen tegen zware regenbuien. IP staat voor international protection rating / ingress protection.

Voor in huis zijn allerlei leds geschikt. De grootte en indeling van de woning, de inrichting en persoonlijke smaak zijn hierbij leidend. In de keuken komen inbouwarmaturen van pas. De lampen worden netjes in het plafond weggewerkt en geven gericht licht boven het aanrecht en eventueel de eettafel. Je hebt de keuze uit vaste en kantelbare spots. Keukenkastjes kunnen soms behoorlijk donker zijn. Met led strips zorg je ervoor dat je altijd goed zicht hebt in ieder kastje. In de woonkamer creëer je extra sfeer met een mooi design led hanglamp. Ledonline.nl verkoopt plafonlampen in meerdere stijlen. Muurlampen worden veel verkocht voor slaap- en werkkamers. Dit soort leds geven goed licht en zorgen voor een speels effect op de muur.

https://ledonline.nl/