Wetswinkel Nijmegen West
Image default
Gezondheid

U wilt een e-smoker kopen? Dat kan in deze webshop

Wilt u een aangename e-smoker kopen? Dan vergt dit enkele voorkennis. Zo zijn er vandaag de dag veel verschillende soorten en types op de markt, waardoor een juiste e-smoker kopen best ingewikkeld kan zijn. In het grote gevarieerde aanbod zult u onder meer termen tegen komen als coils, Sub Ohm, tank, MTL en box. Heeft u geen idee wat deze termen betekenen? De medewerkers van Esigaretonline.nl leggen het graag aan u uit. Door hun jarenlange ervaring met het elektrisch roken, beschikken zij namelijk over veel kennis waarmee ze u perfect van dienst kunnen zijn bij het vinden en kopen van een geschikte e-smoker binnen hun assortiment.

Mouth-to-lung en direct-lung

Zoals eerder benoemd, komt u binnen de wereld van het elektrisch roken verschillende termen tegen. Zo werkt eSigaretonline.nl tevens met de termen MTL en Sub Ohm, welke alles te maken hebben met de manier waarop u de e-sigaret inhaleert. Het assortiment van de e-sigarettenwinkel kan eigenlijk dan ook onderverdeeld worden in twee soorten elektronische sigaretten. Aan de ene kant de MTL-smokers, waarbij de afkorting staat voor mouth-to-lung en aan de andere kant de direct-lung smokers, welke ook wel worden aangeduid met Sub Ohm. Eerstgenoemde is het beste vergelijkbaar met de reguliere sigaret, waarbij de damp eerst naar de mond gaat en vervolgens naar de longen. Bij het assortiment Sub Ohm-e-sigaretten wordt de damp in één keer doorgetrokken naar uw longen. Dit valt te vergelijken met het inhaleren van een waterpijp.

E-smokers van de hoogste kwaliteit 

Of u nu besluit om een e-smoker van Sub Ohm of MTL te kopen bij deze winkel, bij beide varianten kunt u rekenen op e-smokers van de hoogste kwaliteit. Zo is het gehele assortiment zorgvuldig beoordeeld, getest en samengesteld door de werkkrachten van het bedrijf welke allemaal een grote passie hebben voor deze moderne vorm van roken. Dankzij deze passie en hun kennis weten zij exact waaraan een goede e-sigaret moet voldoen. Het is ook mogelijk om de e-smoker in de vestiging in Deventer of Hengelo te kopen.