Wetswinkel Nijmegen West
Image default
Gezondheid

Wanneer je in een burn-out zit, kies dan voor de juiste behandeling in Breda

Denk je dat je in een burn-out zit en heb je hier een behandeling voor nodig in Breda? Dan helpen de specialisten bij Centrum voor Burn-out Herstel jou heel graag verder. Waarschijnlijk ben je al naar de huisarts geweest met je symptomen en is er al een burn-out geconstateerd. Misschien twijfel je nog over de diagnose. Indien je een aantal van de volgende symptomen ervaart, is het waarschijnlijk dat je helaas in een burn-out zit:

  • Snel geïrriteerd
  • Minder sociaal contact
  • Concentratieproblemen
  • Niet meer uitgerust raken
  • Hartkloppingen
  • Buik-, hoofd- en/of rugpijn
  • Onrustig slapen

Dit zijn nog maar enkele symptomen van een mogelijke burn-out, dus het is altijd aan te raden eerst een bezoek te brengen aan je huisarts om er zeker van te zijn. Hierna staan de specialisten voor je klaar met een passende burn-out behandeling in Breda.

Een traject aangepast op jouw situatie

Tijdens een eerste gesprek (de intake) word het je duidelijk hoe Centrum voor Burn-out Herstel te werk gaat. Zij werken namelijk met twee disciplines: de Westerse- en Oosterse behandel- en ontspanningstechnieken. Dit betekent dat er zowel gesprekken met je worden gevoerd door een therapeut, als dat je fysieke behandelingen gaat doen met een andere therapeut. Je kan hierbij denken aan tai chi en meditatie. Dit centrum gelooft er namelijk met volle overtuiging in dat het mentale, fysieke en emotionele proces onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Door dit dus te combineren in je persoonlijk samengestelde behandelingen, zorgt dit voor duurzame resultaten.

Meer over burn-outs

Tijdens de burn-out behandeling in dit centrum in Breda ga je dus dóen om te herstellen. Hier zijn de trajecten op ingericht en bewijst succesvol te zijn. Hedendaags komen burn-outs helaas steeds vaker voor en er zijn dan ook al veel zelfhulpboeken over geschreven. Het is aan te raden om niet te bouwen op dit soort boeken, want het komt vrijwel nooit voor dat iemand hier van herstelt. Wanneer jij dus voor een langdurig herstel kiest, neem je gewoon even contact op met Centrum voor Burn-out Herstel.

https://cvbh.nl/