Wetswinkel Nijmegen West
Image default
Gezondheid

Start met echt leven dankzij coaching bij een chronische ziekte

Hulp bij het omgaan van een chronische ziekte is vaak meer dan welkom. Een ziekte kan je beperken in het dagelijkse leven en het kan ervoor zorgen dat je meer bezig bent met overleven, dan echt leven. Je zit wellicht ook met vragen hoe je het best met je ziekte kunt omgaan. Wacht niet met leven tot je weer gezond bent, maar haal alles eruit wat erin zit. Ben je op zoek naar coaching bij een chronische ziekte? Dan ben je bij Bekroond Leven op de juiste plek.

Krijg weer controle over je leven

Niemand wil een leven dat enkel draait om een ziekte. Helaas kan het erg lastig zijn om je ziekte onder controle te krijgen en je beter te gaan voelen. Wil je weer controle over je leven terug, kies dan voor de juiste hulp. Met het individuele coachingtraject Chronisch Krachtig word je geholpen hier verandering in te brengen. De focus op pijn en problemen wordt verlegd. Er zal samen gekeken worden naar wat jou gelukkig en krachtig maakt tijdens diverse coachinggesprekken.

Kijk verder dan enkel de onzekerheden en angst

Ga voor coaching bij een chronische ziekte. Met behulp van een individueel traject word je geholpen met het omgaan met de angsten en onzekerheden van een chronische ziekte. Er wordt voldoende stilgestaan bij je onzekerheden. Tijdens de coachinggesprekken wordt de focus gelegd op de dingen die je wel kunt. Samen kijk je naar de vele mogelijkheden die je voorheen misschien niet zag.

Krijg hulp bij het omgaan met een chronische ziekte

Het hebben van een chronische ziekte kan je zeer beperken in het dagelijkse leven. Niet alleen qua pijn en onzekerheden, maar het kan ook volledig de controle over je leven overnemen. Het kan ervoor zorgen dat je het gevoel hebt enkel te overleven in plaats van echt te leven. Wacht niet totdat je gezond bent, maar begin nu met leven! Heb je hier wat hulp bij nodig? Kies dan voor coaching bij een chronische ziekte met Bekroond Leven.