Wetswinkel Nijmegen West
Image default
Gezondheid

Zorgverzekeraar Salland

Woont u in Overijssel of Gelderland en bent u op zoek naar een kwalitatieve zorgverzekeraar? Dan is Salland de juiste keuze voor u. Als regionale zorgverzekeraar zijn wij in staat om een verschil te maken als het gaat om de zorg in de omgeving. Salland is betrokken bij haar verzekerden en bij de zorgverleners in onze regio. Wij zijn van mening dat iedereen goede zorg moet kunnen ontvangen tegen redelijke kosten. Daarom gaan we hierover in gesprek met veel verschillende zorgaanbieders. En omdat we altijd op de hoogte zijn van het zorgaanbod in de regio, kunnen we u helpen bij het vinden van de juiste behandelaar.

Collectiviteitskorting zorgverzekering

Bij Salland zorgen we er altijd voor dat onze premie voor iedereen zo betaalbaar mogelijk blijft. Via een collectiviteitsverzekering kunt u daarbij nog extra korting krijgen. U kunt een collectiviteitskorting op de zorgverzekering krijgen wanneer u werkzaam bent bij een organisatie waarmee wij een contract hebben afgesloten. De collectieve zorgverzekering is ook beschikbaar als u lid bent van een sportvereniging die een contract met ons heeft. Op onze website kunt u eenvoudig en snel controleren of uw werkgever of vereniging bij Salland is aangesloten. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u misschien korting krijgen via onze gemeentepolis. Op onze website leest u met welke gemeenten wij afspraken hebben gemaakt.

Aanvullende en tandartsverzekeringen

Een goede zorgverzekeraar biedt voldoende aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen. Iedereen heeft nu eenmaal andere zorgbehoeften. Het is daarom prettig om uw basisverzekering naar wens aan te kunnen vullen. Daarom heeft u bij Salland de keuze uit vier aanvullende en drie tandartsverzekeringen. Zo is er altijd een verzekering bij die aansluit bij uw zorgbehoeften. Een aanvullende verzekering kiest u aan de hand van de zorg die u komend jaar denkt nodig te hebben. Vindt u het lastig om de juiste keuze te maken? Dan helpen wij u graag. Neem dus gerust contact met ons op.

https://www.salland.nl/