Wetswinkel Nijmegen West
Image default
Dienstverlening

Social media uitbesteden aan professional

Social media, iedereen kent het en iedereen kan ermee overweg. Toch is dit laatste niet helemaal waar. Voor privé gebruik is het vrij simpel, maar als je social media wilt gebruiken voor zakelijke doeleinden, dan wordt het iets ingewikkelder. Het is nu eenmaal erg belangrijk dat je een goede indruk geeft en niet iedereen weet hoe je dit aanpakt. Daarom kun je het beste je social media uitbesteden aan iemand die er verstand van heeft. Social media biedt meer mogelijkheden dan je denkt en de social media experts van Your Business online weten precies hoe ze deze kunnen benutten.

Wat Your Business Online voor je kan doen

Your Business Online richt zich als social media specialist op bedrijven. We zorgen ervoor dat jouw zakelijke social media account er netjes, professioneel en aantrekkelijk uitziet. Van je Facebook account tot Instagram en Pinterest. We kijken hoe jij het beste je doelgroep kunt bereiken en passen de juiste strategie toe. Het maakt niet uit of je een klein of groot bedrijf hebt, door middel van de juiste content en pakkende advertenties kun je jouw doelen bereiken. We horen dan ook graag wat jouw verwachtingen zijn, zodat we voor je aan de slag kunnen gaan.

Adverteren op LinkedIn

LinkedIn is het ideale social media kanaal als je een bedrijf hebt dat producten of diensten biedt aan andere bedrijven. Je kunt hier natuurlijk berichten posten en informatie over jouw bedrijf delen, maar ook het plaatsen van advertenties behoort tot de mogelijkheden. Adverteren op LinkedIn kan op drie verschillende manieren. Je kunt tekstadvertenties plaatsen op het platform, adverteren in het nieuwsoverzicht, of heel direct lead-advertenties sturen naar de inbox van gebruikers. Ook retargeting is tegenwoordig mogelijk op LinkedIn. Genoeg opties dus om de juiste doelgroep aan te spreken en je bedrijf onder de aandacht te brengen.

  

https://www.yourbusinessonline.nl/