Wetswinkel Nijmegen West
Image default
Rechten

Letselschade claimen bij ongeval

Bent u betrokken geweest bij een verkeersongeval? Dan kunt u, als u niet aansprakelijk bent, de schade claimen bij de andere partij. Als slachtoffer krijgt u met veel kosten te maken, zowel voor de geleden schade als voor de toekomstige gevolgen van het ongeval. Misschien bent u niet meer in staat om te werken, of heeft u tijdelijk hulp nodig bij dagelijkse bezigheden. Deze kosten kunnen verhaald worden op de tegenpartij, maar dit is niet eenvoudig. Hiervoor kunt u het beste de hulp inschakelen van een letselschade advocaat. Deze is gespecialiseerd op dit gebied, waardoor de kans van slagen aanzienlijk groter is.

Van Dijk Zoetermeer

In de omgeving van Den Haag kunt u in geval van letselschade rekenen op de juridische steun van Thomas van Dijk. Als zeer ervaren letselschade advocaat heeft hij al veel slachtoffers geholpen met het claimen van letselschade. Zelfs met de meest ingewikkelde zaak kunt u terecht bij Van Dijk Zoetermeer. Hier staat hij samen met zijn collega’s voor u klaar met alle benodigde kennis. Door op een doortastende manier te werk te gaan, kan letselschade advocaat Van Dijk vrijwel elke zaak succesvol afronden. U kunt niet alleen bij hem terecht als slachtoffer van een verkeersongeval, maar ook als u letselschade heeft opgelopen door een ongeluk in de werkomgeving, of door een fout van een medisch specialist.

LSA advocaten

Van Dijk mag zichzelf rekenen tot de vereniging van letselschade advocaten. Advocaten die hiertoe behoren, heten LSA advocaten. Deze hebben meer bevoegdheden dan andere letselschade advocaten en beschikken over ruime ervaring in het vak. Daarbij hebben zij de juiste diploma’s behaald en worden ze regelmatig bijgeschoold. Ook letselschade advocaat Van Dijk is een LSA advocaat. Als u een LSA advocaat inschakelt, dan bent u verzekerd van juridische steun op het hoogste niveau.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl/