Wetswinkel Nijmegen West
Image default
Rechten

Certificeren van aandelen met behulp van een notariskantoor

Wens je graag wat meer informatie over het economisch belang bij het certificeren van aandelen? Dan kan je altijd een beroep doen op de kennis en expertise van het notariskantoor Kooijman Autar uit Rotterdam. De organisatie staat voor je klaar als je hulp of advies nodig hebt bij familierecht, onroerend goed, estate planning, ondernemen, bedrijfsoverdracht en transacties omtrent schepen. Omdat het notariskantoor uit Rotterdam zo hard investeert in de opleiding van zijn medewerkers, mag je er zeker van zijn dat de notarissen die er werken altijd op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen. De trainingen zorgen er bovendien voor dat het bedrijf voor elk deelgebied een gespecialiseerde notaris in huis heeft.

De verschillende diensten van het notariskantoor op een rijtje

Familierecht gaat over de aangifte van een erfbelasting, belastingen besparen, digitaal nalatenschap, kleinkinderen, samenlevingscontracten, voogdij, wijziging in de huwelijkse voorwaarden, enzovoort. Onroerend goed gaat dan weer over splitsen in appartementsrechten, de veiling van een onroerend goed, economisch eigendom, een huis kopen, een huis ruilen, de omzetbelasting, en zo veel meer. Onder estate planning valt dan weer het familiestatuut, de zeggenschap, leren omgaan met vermogen, het certificeren van vermogen, et cetera. Ondernemen houdt dan weer in dat je bijstand krijgt bij fusies en splitsingen, volmachten, pandrechten, overdrachten en uitgifte van de aandelen, certificeren van aandelen en nog heel wat meer. Alle andere diensten vind je terug op de website van het bedrijf.

Surf naar de website van deze ervaren organisatie

Surf naar de website van Kooijman Autar uit Rotterdam om meer te lezen over alle diensten. Als je interesse hebt om bijstand te krijgen van deze notarissen voor bijvoorbeeld het splitsen in appartementsrechten of het certificeren van aandelen, neem dan zeker contact op met het bedrijf. De contactgegevens vind je op de website van de organisatie. De medewerkers nemen graag de tijd om je verder te helpen.