Wetswinkel Nijmegen West
Image default
Rechten

Een letselschade advocaat uit Rotterdam die u helpt met papierwerk

Een ervaren letselschade advocaat van Rotterdam kan u een beter idee geven van welke informatie de verzekeringsmaatschappij mogelijk nodig heeft om uw claim goed te keuren. Wat nog belangrijker is, uw advocaat kan u helpen om u in de ideale onderhandelingspositie te plaatsen om de kans op een gunstige schikking te maximaliseren. Trias Legal is een letselschade advocaten bureau die u met plezier helpt om uw letsel claim te winnen. Als de verzekeringsmaatschappij uw claim ontkent, kan een ervaren letselschade advocaat van Rotterdam in beroep gaan tegen de weigering en kan het bewijs leveren die uw kansen op een succesvolle oplossing te vergroten.

Het proces van een letselschadeclaim

De verzekeringsmaatschappij betwist dat uw verwondingen de beperkingen veroorzaken die u claimt. Een verzekeringsmaatschappij die een claim voor persoonlijk letsel dekt kan om substantieel bewijs vragen van de beperkingen die door uw verwondingen zijn veroorzaakt. De medische rekeningen en medische dossiers, die de omvang van uw verwondingen vaststellen, zijn slechts het begin. De verzekeraar wil vaak meer weten over de gevolgen van die verwondingen voor uw leven, zowel direct na het ongeval als wat uw prognose op lange termijn betreft. Het is dus niet gek dat het wordt aangeraden om samen te werken met een letselschade advocaat van Rotterdam, zoals Trias Legal, om dit papierwerk correct bij te houden.

Voorkom een persoonlijk onderzoek

De verzekeringsmaatschappij kan u ook persoonlijk onderzoeken. Als het bedrijf van mening is dat u uw verwondingen hebt overdreven of gelogen over uw beperkingen, kan het uw claim afwijzen. Vaak controleert het uw sociale media-accounts om te zien of u activiteiten uitvoert waarvan u zegt dat u ze niet meer kan uitvoeren door het ongeval en het kan uw posts op sociale media ver uit hun verband trekken om uw claim te ontkennen. Een letselschade advocaat uit Rotterdam kan er voor zorgen dat dit persoonlijke onderzoek wordt vermijden.