Wetswinkel Nijmegen West
Image default
Dienstverlening

De mooiste houten naamborden bestel je bij de Naambordensite

Een houten naambord bij je woning zorgt voor een mooie en natuurlijke uitstraling. Naambordjes van hout hebben een authentieke en zeer warme look, de entree in je woning wordt dus werkelijk waar prachtig. Daarbij zijn houten naamborden zeer duurzaam. In ons assortiment van houten naamborden zijn bordjes van verschillende soorten hout te vinden. Enkele voorbeelden daarvan zijn naamborden van teakhout, eikenhout, bamboe en schorsdeel. Wij leveren de naamborden in diverse afmetingen, van groot tot klein, en in verschillende vormen, zoals rond, ovaal, vierkant en rechthoekig.

Door de verschillende stijlen waarin een houten naambord te bestellen is, zal je absoluut jouw perfecte naambord kunnen samenstellen. Wist je dat je een houten naambord met de hand kan laten maken, geheel gepersonaliseerd en naar eigen wens? Dus wil je afwijken van de standaard en een origineel en eigengemaakt naambord bij je woning, dan kan je zeker gaan voor een houten bordje! Ook willen we je er graag op wijzen dat onze houten naamborden voor meer doeleinden gebruikt kunnen worden dan alleen bij een woning. Ze zijn namelijk ook uitermate geschikt voor bij maneges, winkels of andere bedrijven en garages. Een houten naambord met daarop de naam van het bedrijf, webadres en/of e-mailadres, telefoonnummer en openingstijden ziet er mooi uit en laat je bedrijf extra goed opvallen. Ook kan je verschillende houten naamborden bestellen voor op de kinderkamer. Met een leuke afbeelding en de naam en geboortegegevens van je kindje op het naambord maak je de kinderkamer helemaal af.

Moderne woning? Ga voor een naambord met een aluminium look

Waar houten naamborden zorgen voor een natuurlijke uitstraling, hebben aluminium naambordjes juist een moderne look. Deze strakke naamborden zijn dan ook enorm geschikt voor moderne woningen. De aluminium naamborden zijn leuk geprijsd en net als de houten naamborden in diverse maten leverbaar. Je kan zelf bepalen welk lettertype je op je naambord wilt hebben. De tekst wordt in het naambord gedrukt door middel van een warmte pers. De achtergrondkleur bij deze naambordjes is zilver (rvs look) of wit. 

 

https://www.denaambordensite.nl/