Wetswinkel Nijmegen West
Image default
Vakantie

Op vakantie in een van de mooiste gebieden in Nederland

Een fantastische vakantie in eigen land beleef je met Sollasi! Of je nu wilt kamperen of van je vakantie wilt genieten in een vakantiehuisje, Sollasi heeft het allemaal. En dat op een van de mooiste plekken in Nederland in een natuurrijk gebied met bollenvelden, duinen, bossen en strand. Sollasi heeft campings en een vakantiepark in Noordwijk en Noordwijkerhout.

Camping Le Parage, streek achter de duinen

De camping in Noordwijk, genaamd Le Parage, ligt pal achter het natuurgebied ‘Hollands Duin’. De naam van de camping past dan ook uitstekend bij deze camping. De vertaling van Le Parage vanuit het Frans is namelijk ‘streek achter de duinen’. Op deze camping kan je heerlijk tot rust komen terwijl je geniet van de natuur om je heen. De camping is kleinschalig, er zijn ongeveer 20 grote plaatsen aanwezig. Le Parage heeft een charmante uitstraling en is voorzien van alle gemakken en prima faciliteiten. Deze plek is geschikt voor jong en oud, ook voor gezinnen met jonge kinderen.

Vanaf de camping kan je de mooiste fietsroutes maken en de omgeving verkennen. Geniet van de pracht en praal op de bollenvelden in het voorjaar, ruik de heerlijke zeelucht en kom herten tegen in het bos en duin. Ook in de omliggende dorpjes en steden kan je je geweldig vermaken.

Vakantiepark Sollasi

Een vakantiebungalow in Noordwijkerhout huur je bij vakantiepark Sollasi. De huisjes zijn geschikt voor 4- of 6 personen. Op het vakantiepark is ook een complex aanwezig met studio’s voor 2 personen. Vakantiepark Sollasi grenst direct aan het  prachtige en grote Oosterduinse meer. Hier is genoeg vertier voor iedereen. Wat dacht je van een dagje zonnebaden aan het water, een balletje trappen met de kinderen, een wandeling maken om het meer of een lekker hapje eten met uitzicht op de ondergaande zon.

Elk vakantiehuisje is compleet en luxe ingericht. De 4-persoons huisjes zijn vrijstaand, de 6-persoons huisjes zijn geschakeld. Bij elk huisje beschik je over je eigen tuin, voorzien van tuinmeubilair. Ook is er bij elk huisje een ruime schuur aanwezig waar je buitenspullen en fietsen in kunt stallen. Heb je geen fietsen meegenomen maar zou je dolgraag fietstochten maken? Fietsen zijn te huur bij de receptie op het park. Alle fietsen hebben versnellingen, zijn goed onderhouden en zijn voorzien van een krat om spullen in te kunnen vervoeren. Ook kinderzitjes en kinderfietsen worden verhuurd.  

Boek nu en beleef gegarandeerd een heerlijke vakantie!

 

https://www.sollasi.nl/