Wetswinkel Nijmegen West
Image default
Vakantie

Beleef de tijd van je leven met deze singlereizen en eenoudervakanties

One2gethertravel is heeft zich gespecialiseerd op het gebied van singlereizen en eenoudervakanties. Zo kan ook jij deze vakantie de tijd van je leven beleven. Even weg van het dagelijks leven en alleen maar genieten. Samen met leeftijdsgenoten en goede reisleiding ga je mee op citytrip, shortbreak, zonvakantie, cultuurreis, actieve single reis of een van de single wintersport vakanties. Natuurlijk kan je ook meerdere keren per jaar mee met de single vakanties. Het motto tijdens alle singlereizen is: ‘Alles mag, niets hoeft’. Wil je even een moment voor jezelf of houd je juist van de gezelligheid van een groep? Jij geeft je eigen invulling, het is tenslotte jouw vakantie.

Leuke singlereizen onder begeleiding van bekwame reisleiders

Kriebelt het om op reis te gaan, maar heb je nog geen vakantie geboekt voor de aankomende vakantieperiode? Wil jij  de tijd van je leven beleven met andere singles? Ga mee met een van de singlereizen van One2gethertravel. Deze specialist is al meer dan 15 jaar actief met het organiseren van single vakanties naar verschillende landen. Ga je mee op singlereis? Dan weet je zeker dat je begeleid wordt door deskundige en gezellige reisleiding die ervoor zorgt dat het tijdens jouw vakantie aan niets ontbreekt. Zij informeren jou en jij kunt 24/7 bij ze terecht voor allerlei vragen. Er ontstaat een leuke sfeer in de groep, je maakt vrienden voor het leven en misschien nog wel meer…

Naar de sneeuw met singlereizen

Heb jij altijd eens op wintersportvakantie willen gaan? Of wil jij gaan skiën of snowboarden? Dan krijg je daar nu de kans voor! Ga mee met een van de single vakanties van One2gethertravel. Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk of Italië. Wat wordt het? Uiteraard ga je elke dag (als je wilt) de piste op, maar je gaat niet voor niets mee met een van de singlereizen. Je leert elkaar beter kennen in een ongedwongen en gezellige sfeer en beleeft met elkaar een onvergetelijke vakantie. Bekijk per vakantie de omschrijving, het programma en het verblijf en kies de vakantie die het beste bij jou past. Kan je geen keuze maken? De reisspecialisten helpen je er graag bij.