Wetswinkel Nijmegen West
Image default
Vakantie

Maak een luxe rondreis door Vietnam of ontdek de mooiste plekken in Bali

We maken tegenwoordig graag mooie reizen. Het liefst zo ver mogelijk waarbij we aan de meest avontuurlijke activiteiten deelnemen. Een land ontdekken aan de andere kant van de wereld kan een mooie verrijking zijn aan uw leven. U streept verschillende dingen van uw bucketlist en het verbreedt uw horizon. Wellicht heeft u diverse landen in gedachten die u in uw leven wilt bezoeken? Azië is bijvoorbeeld een populaire bestemming. Daar bevinden zich verschillende landen die zeker het bezoeken waard zijn. Bali en Vietnam bijvoorbeeld!

Maak een onvergetelijke rondreis door Bali en Java

Wanneer u richting Indonesië gaat, mag een bezoek aan Bali en Java niet ontbreken aan uw rondreis. Reis naar Java en bezoek de indrukwekkende Borobudur: het beroemdste bouwwerk van het land en het grootste Boeddhistische complex ter wereld! Het wordt het ‘het cultureel hart’ van Java genoemd en u vindt er vele tempels, zoals de Prambanan. Ook de machtige Bromo vulkaan is er een voor in de boeken. Zie de zon opkomen achter de vulkaan en u geniet van een prachtig uitzicht. Vervolg uw rondreis door Java en vlieg richting Bali. Voer aapjes in Ubud, bak op het strand van Jimbaran of trek de rijstvelden van Sidemen in.

Ga voor een luxe rondreis door Vietnam

Vietnam is het land van mystieke tempels, indrukwekkende geschiedenis en de typerende punthoedjes. Tijdens een luxe rondreis door Vietnam komt u gegarandeerd langs het sfeervolle stadje Hoi An, dat vol hangt met gekleurde lampionnen. Maar ook een boottocht door het magische Halong Bay mag niet ontbreken waar u de vele kalksteenrotsen bewondert. Of ga tijdens uw luxe rondreis door Vietnam naar Sapa, waar u een fietstocht langs de rijstterrassen maakt. Maak een onvergetelijke tweedaagse cruise over de Mekong in een luxe rijstboot en sluit uw reis af aan een van de vele stranden.

Boek uw reis

Original Asia biedt prachtige reizen aan door bijvoorbeeld Bali en Vietnam. Zij zorgen dat u alle highlights bezoekt en u een onvergetelijke tijd tegemoet gaat. Wilt u een rondreis door Bali en Java maken? Of een luxe rondreis door Vietnam doen? Zij nemen graag de wensen en plannen met u door en zorgen dan voor de perfecte maatwerkreis.