Wetswinkel Nijmegen West
Image default
Society / Law

Haar transplanteren Turkse kliniek

 

U kunt voordelig uw haar transplanteren in een van onze Turkse klinieken. Een adviseur van Globalhair.nl kan u degelijk advies geven over waar in Turkije u de beste haartransplantatie kunt krijgen. Wij kunnen u doorverwijzen naar een FUE haarchirurg die u hoge kwaliteit haarimplantatie kan geven. Hierbij zal er slechts een kleine ingreep zijn waarbij enkele duizenden haarfollikels met een boortje worden verwijderd uit de hoofdhuid. Deze grafts worden vervolgens getransplanteerd op een kalende huid. Een andere optie is ook mogelijk waarbij een FUT haarchirurg een deel van uw hoofdhuid met follikels wegsnijdt. Deze reep met grafts kan dan op een kaal wordend stuk van uw hoofd geïmplanteerd worden.

Bij onze haarklinieken in Turkije kunt u overigens ook komen voor baardtransplantaties. U kunt dan een volle baard krijgen dan een kleine ingreep middels de FUE methode. Dit is ook van toepassing op de wenkbrauwtransplantatie om vollere wenkbrauwen mee te krijgen. Hierbij wordt een FUT methode afgeraden door de consulenten van Globalhair.nl. Als u dus uw haren wilt laten transplanteren doe dat dan bij ons.

Degelijk advies

Als u zich het liefst eerst goed verdiept alvorens u uw haar laat transplanteren in een haarkliniek in Turkije dan kunt u het beste een degelijk advies ontvangen van een van onze consultants. Bij Global Hair kunnen we u namelijk informeren over welke Turkse haarchirurgen het meest geschikt zijn om uw wens te realiseren met de FUT of FUE methode. Of het gaat om meer baardhaar via haartransplantatie te groeien. Of dat u liever geen kale plekken meer op uw kruin hebt. Of dat u weer mooie wenkbrauwen wilt via haarimplantatie. Bij Globalhair.nl kunt u het consult krijgen waarmee u de meest voordelige keuze kunt maken omtrent het laten implanteren van haar.

Verschillende haartransplantaties

Een haarchirurg uit Turkije kan op verschillende manieren uw haar transplanteren. Een Turkse kliniek kan een FUE haartransplantatie uitvoeren om een goed uitziende baard te realiseren. Een FUT aanpak wordt hierbij afgeraden door Global Hair. Een andere mogelijkheid is een haarimplantatie om de wenkbrauwen aan te dikken door middel van getransplanteerde hoofdharen. Wat u ook nodig hebt bij Globalhair.nl ontvangt u de professioneelste haartransplantaties in een haarkliniek in Turkije.