Wetswinkel Nijmegen West
Image default
Society / Law

Groeneveld GDW staat graag tot uw dienst!

Als u op zoek bent naar iemand die voor u de vordering uit handen kan nemen, moet u zeker bij Groeneveld GDW zijn! Zij zorgen ervoor dat er een incassotraject wordt gestart tussen u en uw debiteur. Het gehele proces zijn zij aanwezig om u te begeleiden en te helpen om het afspraken en conflicten op te lossen tussen u en uw debiteur. Dit wordt op een wijze gedaan die voor beide partijen goed zijn.

Waarom bij Groeneveld GDW hulp vragen?

Bij Groeneveld GDW helpen we u met incasso of deurwaarder. Bij een vordering stuurt u normaal, als de debiteur niet heeft betaald, een herinnering. Daarna, na een aantal weken, stuurt u een aanmaning naar diegene toe. Als ze deze nog steeds niet betalen wordt er een vordering uit gestuurd met een waarschuwing dat, als ze niet binnen een aantal dagen betalen er maatregelen komen. En met maatregelen komen wij in actie. Groeneveld GDW neemt dan uw vordering over en gaat hiermee aan de slag. Wij beginnen altijd met een vriendelijk incassotraject. Maar als het nog steeds niet wordt betaald, dan moeten wij helaas de deurwaarder inschakelen. Bij een vordering zien we vaak dat bedrijven hiermee lang wachten, terwijl dat helemaal niet hoeft. Natuurlijk wilt u niet onklantvriendelijk overkomen naar uw klant toe, maar u heeft het recht om dit te doen als hij of zij niet betaald.

Ervaring van een klant

‘Ik had laatst een debiteur die maar niet op tijd of helemaal niet de rekeningen betaalde van ons. Dit vonden wij erg vervelend, maar we wisten niet goed hoe we dat goed kunnen overbrengen zonder dat er een conflict tussen ons ontstaat. Gelukkig was Groeneveld GDW bij ons om mij te helpen met dit. Ze gingen met ons een incassotraject doen en dit heeft echt goed geholpen. Mijn debiteur weet nu goed hoe en wanneer die moet betalen en ons contact is nog goed intact. Dankzij de hulp van Groeneveld GDW.

Maak een afspraak

Bent u ook benieuwd wat Groeneveld voor u kan betekenen? Kijk dan op de website van Groeneveld GDW voor meer informatie over hun bedrijf en diensten. Op de website kunt u ook een afspraak maken om bij hun langs te komen voor een gesprek.