Wetswinkel Nijmegen West
Image default
Sport

Lekker snel fitter, slanker en strakker door EMS training

Met 2x 20 minuten per week jezelf fitter voelen, slanker worden en strakker in je vel zitten? Dat kan met EMS training! En je hoeft er de deur niet eens voor uit. Je kan gewoon thuis trainen, wanneer het jou uitkomt. Je bereikt met korte trainingssessies hetzelfde resultaat als met lange trainingssessies in de sportschool. Huur een EMS trainingsapparaat bij StimaWELL en wordt ook fit en sterk in korte tijd.  

Hoe gaat EMS training in zijn werk?

Met EMS training train je met behulp van elektrostimulatie. EMS is dan ook de afkorting van elektrische spierstimulatie. Dit houdt in dat de spieren van buitenaf worden gestimuleerd middels elektrische stroomstootjes. Dit klinkt misschien eng maar dat is het absoluut niet. De stroomstootjes waar de spieren mee worden gestimuleerd zijn zacht, ze voelen aan als een soort tinteling. Het doet dus zeker geen pijn. Daarnaast is deze training absoluut veilig.

Onze spieren worden van nature al aangestuurd door middel van elektrische prikkels. Deze prikkels worden door de hersenen naar de spieren gestuurd. Spieren zijn dus al bekend met het krijgen van elektrische prikkels. In het geval van de EMS training komen de elektrische signalen niet via de hersenen bij de spieren maar via elektroden die in een speciaal trainingspak verwerkt zijn. Dit trainingspak, of stimulatiepak, lijkt op een bodysuit dat mensen aanhebben tijdens het surfen. De mouwen en broekspijpen van het pak zijn kort. 12 elektrodeparen zijn verwerkt in het pak. De elektrodeparen zitten verspreid over het gehele pak, zodat alle spieren tijdens een training aangesproken kunnen worden. Voor de stimulans van de spieren in de armen en benen draag je aparte bandelektroden.

Voor een training trek je het trainingspak aan, doe je de bandelektroden om je armen en benen en selecteer je een trainingsprogramma op het trainingsapparaat. Je hebt de keuze uit 70 verschillende trainingsprogramma’s en 40 ondersteunende video’s.

Beoordelingen van andere mensen

Wil jij graag, voordat je beslist of EMS training iets voor jou is, weten hoe andere mensen EMS training ervaren? Check van meerdere van onze klanten hun EMS training review op onze website. We weten zeker dat, na het lezen van deze reviews, deze manier van trainen jou ook zal gaan bevallen!

https://www.stimawell.com/nl-nl