Wetswinkel Nijmegen West
Image default
Sport

Geen zin meer in de sportschool? Kies voor EMS fitness voor thuis!

Spendeer jij momenteel uren per week in de sportschool om fit te worden of af te vallen? Zou je dit graag anders willen omdat je er eigenlijk de tijd niet meer voor hebt of gewoon geen zin meer hebt om zoveel uur met sporten bezig te zijn? Dan hebben wij de oplossing voor jou: EMS fitness voor thuis!

De spieren in korte tijd dubbel stimuleren

Met EMS bedoelen we elektrische spierstimulatie. Tijdens een EMS work-out draag je een speciaal pak met elektroden. Het pak is uitgerust met 12 elektrodeparen, zodat meerdere spiergroepen op het zelfde moment getraind kunnen worden. Om de armen en benen draag je nog aparte bandelektroden, zodat ook deze spiergroepen tijdens de training worden aangesproken.

Het EMS apparaat van StimaWELL geeft lichte stroomstootjes af welke via de elektroden meerdere spiergroepen door de huid heen triggeren. Door de elektrische impuls spannen de spieren zich aan, ontspannen zich en spannen zich vervolgens weer aan wanneer de volgende elektrische impuls zich aandient. Terwijl de spieren van buitenaf getriggerd worden door de elektrische stroomstootjes trigger jij je spieren ook nog eens zelf door fitnessoefeningen uit te voeren. De trigger die de spieren via het EMS apparaat krijgen is overigens hetzelfde als de trigger die we onze spieren zelf geven. Voor de spieren voelt dit dus hetzelfde alleen train je je spieren met deze methode dubbelop. Dat is de reden dat EMS fitness zo enorm effectief is.

Doordat de spieren zowel van buiten (via het EMS apparaat) en van binnen (door fitnessoefeningen die je zelf uitvoert) gestimuleerd worden, is een training met een duur van 20 minuten voldoende. Deze 20 minuten durende training is vergelijkbaar met een paar uur durende training in de sportschool. Dit komt niet alleen doordat de spieren van twee kanten gestimuleerd worden, maar ook doordat bijna alle spiergroepen tegelijkertijd getraind kunnen worden. Iets dat in de sportschool niet kan.

Huur de EMS machine via StimaWELL en ontvang vele extra’s

Via StimaWELL kun je de EMS fitness machine huren, je hoeft dus niet tot dure aanschaf over te gaan. Je kan kiezen uit een huurperiode van een halfjaar of een jaar. Naast de EMS machine, het stimulatiepak en de bandelektroden ontvang je ook nog een persoonlijke trainingskaart, toegang tot de gratis telefonische helpdesk en deelname aan de wekelijkse online training.

 

https://ikwilstimawell.nl/