Wetswinkel Nijmegen West
Image default
Tuin en buitenleven

Winter tuin saai? Niet met tuinkabouters!

Het was dit jaar een beetje een belabberde zomer. Met veel regen en weinig zon. En nu varen we zo langzamerhand al weer door naar de herfst. Het is nog te vroeg om de tuin misschien winterklaar te maken. Maar op de mooie dagen kun je al wel vast beginnen met het snoeien van de takken in je tuin. Als je denkt dat je toch deze periode niet meer buiten gaat zitten, kun je misschien ook al vast je terras set opruimen en de accesoirres in je tuin die niet tegen vorst kunnen.

De wintertuin ziet er zeker behoorlijk saai uit. Alle bloeiende bloemen verdwijnen en het groen maakt vaak plaats voor grauwe bladeren en grassen. Om zo’n tuin voor de winter een beetje op te fleuren kun je dus best wel wat kleur gebruiken. Wij hebben bedacht dat dat met tuinkabouters heel goed te realiseren is. Tuinkabouters zijn vrolijk, kleurrijk en sommige kunnen ook goed tegen de winter.

Om kabouters te kopen die tegen de vorst kunnen kun je het beste kiezen voor kunststof tuinkabouters. Je moet even informeren of het materiaal van de kabouters tegen vorst kan, maar over het algemeen kunnen kunststof tuinbeelden goed tegen vorst, regen en zon.

Je hoeft zeker niet je hele tuin vol te gaan zetten met kabouterbeelden hoor. Slechts een enkeling of een groepje van drie kabouters kan al heel leuk zijn en je tuin die glans geven zodat je er in de winter ook prettig in kijkt. Heb je een vijver in je tuin? Dan kun je ook de kabouters bij je vijver zetten. Er zijn zelfs speciale vijverkabouters te koop met vishengel. Heel leuk! Heb je geen tuin, maar wel een balkon? Ook dan kun je je balkon flink opfleuren met wat mannetjes met rode puntmutsen. Een tuinkabouter koop je voordelig online!

https://www.tuinkabouter-kopen.nl/