Wetswinkel Nijmegen West
Image default
Tuin en buitenleven

Met Egalisee Bestratingen kunt u vertrouwen op prachtig aangelegde sierbestrating

Voor nieuwe sierbestrating in Breda kunt u vertrouwen op Egalisee Bestratingen. Naast het aanleggen van sierbestrating kunt u bij Egalisee Bestratingen ook aankloppen voor al uw tuinwerkzaamheden. Wij horen graag eerst van u wat uw tuinwensen zijn. Heeft u al wel een idee in uw hoofd maar krijgt u zelf het plan niet zo goed verder uitgewerkt? Wij staan voor u klaar om u te helpen, we hebben voor iedere tuin meerdere ideeën. We hebben inmiddels ook al heel wat tuinen in en rond Breda opgeknapt of geheel opnieuw aangelegd, bekijk de resultaten hiervan maar eens in ons portfolio op onze website. Wie weet komt u hier zelfs wel de tuin van uw dromen tegen.

Voor zowel de kleine als de grote werkzaamheden in en rondom uw tuin hebben wij alle kennis en het materieel in huis. Voor de bestrating van uw tuin kunnen wij alle tegelsoorten leveren. Op welke tegelsoort u uw oog ook heeft laten vallen, wij regelen deze voor u. We hebben goede afspraken gemaakt met meerdere leveranciers en kunnen uw gekozen tegel dan ook tegen een scherpe prijs aanbieden.

Veel gekozen tegelsoorten

Wij werken vaak met :

  • Hardsteen tegels. Een kleurvaste en duurzame tegel
  • Betonsteen tegels. Deze tegel kent een gunstige prijs en een ruime toepassing
  • Half verhardingen. Dit type tegel wordt veel toegepast op opritten waar deze dan ook zeer geschikt voor is
  • Schellevis tegels. Een tegel met een open structuur. Deze tegel is ook in het zwart te verkrijgen
  • Keramische tegels. Deze tegel is zeer mooi om te zien en behoeft zeer weinig onderhoud

Met elk type tegel maken wij een plaatje van uw tuin. Opritten, terrassen en tuinpaden leggen wij super strak voor u aan. Keramische tegels leggen behoort zelfs tot onze expertise. Deze tegelsoort behoeft net een andere methode tot leggen ten op zichtte van andere tegelsoorten. Hiervan zijn wij helemaal op de hoogte. Wanneer u ons uw terras of tuinpad met keramische tegels aan laat leggen weet u zeker dat dit uitstekend zal gebeuren.

Neem zeker eens contact met ons op, wij vinden het leuk om kennis met u te komen maken.

https://www.egaliseebestratingen.nl/