Wetswinkel Nijmegen West
Image default
Woning en Tuin

Ook zo verliefd op de Scandinavische woonstijl en merken als its about RoMi, Nordal en Monograph?

Natuurlijke materialen, lichte kleuren en een minimalistische vormgeving. Dit is de Scandinavian style in een notendop. Uitgangspunt is een rustgevende en comfortabele inrichting. Je voelt je er thuis en je bent van alle gemakken voorzien. Kwaliteit is ook belangrijk, net als duurzaamheid. Scandinavische meubels en woonaccessoires zijn er in allerlei prijssegmenten. Dat zie je zeker ook terug in het aanbod van Deens.nl. Dat gaat van een Ferm Living plantenbak tot een Household Hardware mand en een Urban Cotton wandkleed.

We nemen een plafondlamp als voorbeeld. Voor een basic lamp van merk ferm LIVING betaal je op dit moment nog geen € 70,00. Deze strak vormgegeven barrel armaturen kun je eventueel combineren met een van de vele lampenkappen uit de serie, maar dit is geen must. De plafondbevestiging voor baldakijn, de decoratieve messing ring en het 3 meter lange snoer met stoffen omhulsel worden erbij geleverd. De lamp is verkrijgbaar in cashmere, donkerblauw en goud. Is je budget wat groter, dan kunnen we het label Nordal aanbevelen. Een echt kunstwerk is de gouden hanglamp met rondom hangende glasplaatjes. Dit model is 50 cm hoog en heeft een diameter van 45 cm. Hij kan binnen 1 tot 3 weken geleverd worden. De actuele prijs is € 616,00.

Aan wanddecoratie hangt soms een behoorlijk prijskaartje. We spreken in dat geval dan ook liever van kunst. Een voorbeeld: het reliëf kunstpaneel zand / naturel A extra large van HKliving. De muur komt helemaal tot leven; je blijft er gewoon naar kijken! Het blad zit in een luxe frame. De afmetingen: 100 bij 4 bij 123 cm. Je betaalt er € 625,00 voor. Als je bedenkt dat je er de rest van je leven plezier van hebt, valt dat reuze mee. Een ander HKliving paneel, gemaakt van keramiek, kost slechts € 49,95. Het mat-witte ontwerp is 26,5 x 23,5 x 2 cm groot. Je bestelt ‘m onder nummer HK-AWD8926.

NB Alle hiergenoemde prijzen kunnen in de loop van de tijd veranderen. Check daarvoor Deens.nl.

Ter afsluiting de contactgegevens van Deens.

klantenservice@deens.nl, +31 6 23 62 15 58

Maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur.

https://www.deens.nl