Wetswinkel Nijmegen West
Image default
Woning en Tuin

Dure lampen, goedkope lampen en alles daar tussenin: je vindt ze op directlampen.nl

Direct Lampen heeft unieke design lampen in het assortiment. Merken als Steinhauer, Light & Living, Trio Leuchten en Expo Trading zijn goed vertegenwoordigd. Is jouw budget op dit moment beperkt? Geen probleem. Op directlampen.nl kan ook jij uitgebreid shoppen. Een paar voorbeelden van zeer betaalbare lampen.

We beginnen met een pareltje uit het hanglampen assortiment. Finn is een hanglamp met een katoenen kap. Je ziet de lichtbron door de stof heen, hoe leuk! Twee houten ringen houden het papierkarton mooi in vorm. De kap heeft een diameter van 44 cm. Dit zijn de overige maten:

-hoogte complete lamp 60-220 cm;

-kaphoogte 52 cm;

-plafondplaat diameter 8cm;

-plafondplaat hoogte: 2,5 cm,

Finn is rechtstreeks aan te sluiten op 220 / 230 volt. In de lamp gaat een E27 40W lichtbron.

Wij complimenteren het Mexlite-ontwerpersteam (allemaal Nederlandse talenten) met dit prachtige exemplaar!

Bij een staande lamp kun je denken aan grote modellen voor op de vloer en aan kleine uitvoeringen voor op kastjes en tafels. Een uniek tafelmodel voor een schappelijke prijs is Chaita van het Globo label. Dit lampje heeft de vorm van een cactus. Hij is gemaakt van steen. Als je ‘m aandoet, geeft de hele cactus licht. Een lamp als deze is leuk voor in de woonkamer, de keuken of de kinderkamer. Globo Lighting is een relatief nieuwe naam in de internationale lampenwereld. De Oostenrijkse firma werd in 1998 opgericht. De afgelopen decennia heeft Globo keer op keer bewezen nieuwe trends te zetten. Let maar op: binnenkort zie je dit soort figuratieve lampjes overal.

Over de kinderkamer gesproken. Nog twee tips. Allereerst een witte lamp in de vorm van een schaap: hij heeft 10 lichtpunten. Je zoon of dochter zal dit Steinhauer wandlampje geweldig vinden. De lichtbron -Led, dus zuinig!- wordt erbij geleverd. De Moony van Trio Leuchten valt bij kids ook goed in de smaak. Dit is een plafondlamp vol sterren en manen die oplichten als de lamp aan is. Qua kleur kun je kiezen uit blauw, roze en wit. Moony is gemaakt van metaal, hij is licht in gewicht en je bedient ‘m met de muurschakelaar.

 

https://www.directlampen.nl