Wetswinkel Nijmegen West
Image default
Auto's en Motoren

Met motorcursus.nl kan jij snel slagen voor het theorie examen

Wil jij een cursus volgen waarbij jij alle mogelijke middelen toegereikt krijgt om de motor theorie waanzinnig goed aan te leren? En een cursus waarbij je een beetje snel klaar bent, dus niet teveel van je vrije tijd hoeft in te leveren? Motorcursus.nl heeft de geschikte cursus voor jou! Wij geven alle mogelijkheden waardoor jij binnen 1 dag kunt slagen voor het motor theorie examen van het CBR.

De ergste verhalen doen er de ronde. Meestal zijn dit verhalen van ouders, tantes of ooms. De verhalen gaan over wekenlang stomme theorie in je hoofd stampen, moeten leren uit de meest saaie boeken, na al dat leren toch helaas zakken voor het examen en dan dus weer van voren af aan moeten beginnen. Gelukkig is dit allemaal verleden tijd. Want wat onze ouders, tantes en ooms vroeger niet hadden is hulp van buitenaf. En die hulp kunnen wij van Motorcursus.nl jou maar al te goed bieden.

Wanneer je via ons de motor theorie komt volgen hoef je niet uit dikke, saaie boeken te leren. Wij geven klassikaal les, op een eenvoudige, duidelijke en grappige manier. Want een vleugje humor op zijn tijd bevordert het leren. De docent die de theorieles verzorgt is relaxed, heeft zeer veel geduld en is dus humoristisch. En bovenal slim. Want hij leert jou onder andere ongelofelijk slimme ezelsbruggetjes en trucjes aan om de lastige theorie mee te kunnen onthouden. Hoe handig is dat?

Vroege start, ’s middags geslaagd

De aanvangstijd van onze cursussen, bijvoorbeeld de cursus motortheorie Amsterdam, is om 07.00 uur. We stellen het zeer op prijs als je goed op tijd komt. Zorg er dus voor dat je de avond van te voren je wekker op tijd zet. Of zet desnoods 2 of meer wekkers, voor het geval dat opstaan of wakker worden niet jouw sterkste punt is.

De ochtend begint met de klassikale theorieles. Wanneer alle kennis die je moet hebben voor het examen aan de cursisten is overgebracht laten we iedereen oefenen met examens. Je bent, na een ochtendje leren, helemaal klaar om het CBR examen te gaan maken. Zeker weten dat je zal slagen!

https://www.motorcursus.nl/