Wetswinkel Nijmegen West
Image default
Auto's en Motoren

Je CBR theoriecertificaat halen met hulp van Gelijk Geslaagd

Gelijk Geslaagd helpt je een handje bij het halen van je auto of motor theoriecertificaat van het CBR. Dit doen we door middel van theoriecursussen. Het voordeel van onze cursussen is dat ze maar 1 dag duren! Eén van de cursussen die wij aanbieden is de dagcursus motortheorie. Doe mee met onze cursus en je kan lekker snel gaan genieten van mooie ritjes op de motor.

All-in-one cursus van maar 1 dag

Zoals gezegd is de duur van onze cursussen maar 1 dagje. Om de cursus nog effectiever te maken doe je zelfs op de dag van de cursus je examen. De motor theoriecursus en auto theoriecursus is een heuse all-in-one cursus. Het lesmateriaal dat nodig is om de theorie te kunnen leren zit bij de cursus inbegrepen. Ook de lunch en drankjes zitten bij de prijs en worden door ons verzorgd. Wij zorgen ervoor dat je examenplek bij het CBR voor je wordt gereserveerd zodra wij je inschrijving binnen hebben. Hier heb je dus geen omkijken naar. De examenkosten moet je nog wel apart betalen, deze zijn niet bij de cursusprijs inbegrepen en dien je te voldoen bij het CBR. Wanneer de afstand tussen de cursuslocatie en de examenlocatie vrij groot is, zorgen wij voor goed vervoer om de cursusgroep naar de examenlocatie te brengen. We gaan sowieso altijd samen met de groep richting de examenlocatie, dat vinden we wel zo gezellig.

Groot aanbod aan cursussen door het hele land

Groot voordeel van onze cursus is dat die wordt aangeboden op een heleboel plekken in Nederland. Je hoeft dus nooit al te ver te reizen om mee te kunnen doen aan onze theoriecursus. Zo hebben we bijvoorbeeld de theoriecursus Schiedam, theoriecursus Gouda, theoriecursus Den Haag, motor theoriecursus Goes, motor theoriecursus Utrecht en motor theoriecursus Eindhoven. Bekijk ons hele aanbod aan auto- en motor theoriecursussen op onze website.

Inschrijven kan je doen via de website. Bepaal hierbij zelf de locatie van de cursus en de datum waarop je de cursus wilt volgen. Ook kan je hier je keuze maken tussen de auto theoriecursus en de motor theoriecursus. Heb je nog vragen? Geef ons dan even een belletje!

 

https://www.gelijkgeslaagd.com/