Wetswinkel Nijmegen West
Image default
Auto's en Motoren

Alles voor je Kever bestel je online bij Paruzzi

Staat Kever restauratie op jouw to do-lijst? We hebben een tip voor je! Het naslagwerk How to restore Volkswagen Beetle. Dit Engelstalige boek met als ondertitel ‘Enthusiast’s Restoration Manual’ zal je goed van pas komen. Je kunt het bestellen in de online shop van Paruzzi. Nu zijn de meeste restauratieboeken nogal oppervlakkig, maar dat geldt zeker niet voor dit exemplaar. Wat er wordt beschreven? Allereest staan er slimme adviezen en tips in voor degenen die een Kever gaan kopen. De stap voor stap instructies gaan over het chassis, de carrosserie, motor, wielophanging, besturing, remmen en het elektrische gedeelte. Zowel interieur- als exterieurrestauratiewerkzaamheden worden behandeld. Net als het zelf maken van plaatwerkdelen, las- en spuitwerkzaamheden en allerlei voorbewerkingen. De circa 700 kleurenfoto’s zijn hierbij zeer verhelderend.

Goed, je gaat dus zelf aan de slag met je Kever. Dan heb je zeer waarschijnlijke verschillende

Kever motor onderdelen nodig. Paruzzi heeft veel parts op voorraad. We geven een indicatie: een carburateur, drijfstangen, een set zuigerveren, een krukas met contragewichten, afdekkapjes, brandstofsproeier afsluitschroeven, afstelringen en een aluminium klepdeksel set. Zoals gezegd is het meeste voorradig. Mocht dat niet het geval zijn, plaats gewoon een bestelling. Het Paruzzi-team zet alles op alles om het item dat jij nodig hebt zo snel mogelijk in huis te halen. Paruzzi heeft een groot en betrouwbaar netwerk opgebouwd en er is eigenlijk geen onderdeel waar deze firma niet aan kan komen.

We sluiten af met een cadeau-idee. Als VW Classic fan heb jij vast vrienden met dezelfde hobby. Je kunt ze, met hun verjaardag bijvoorbeeld, verrassen met een Paruzzi cadeaubon. Zo’n bon kun je online zelf samenstellen. Je kiest een afbeelding (een algemeen plaatje of een eigen bestand), voegt een persoonlijke boodschap toe en geeft een bedrag op. Iedere cadeaubon heeft een unieke code. Na je bestelling krijg je de bon op A4-formaat gemaild. Het is aan jou of je ‘m print en zo geeft of per mail cadeau doet. Paruzzi-bonnen zijn twee jaar geldig, zowel online als in de winkel in Yerseke.

https://www.paruzzi.com/nl