Wetswinkel Nijmegen West
Image default
Eten en drinken

Krijg het lekkerste varkensvlees met een Boston Butt

Wilt u deze week barbecueën en wilt u uw gasten verrassen met een origineel stuk vlees? Kies dan voor de Boston Butt! Dit is de schouder van het varken dat is afgesneden met een deel van het schouderblad. Wanneer het vlees gaar is, komt het stukje bot zo los! Mezt dit stuk vlees kunt u ook nog verschillende kanten op. Kiest u voor pulled pork of bent u meer een fan van een roast? Wat u ook wilt doen, u koopt dit lekkere stuk vlees eenvoudig en snel online bij Beef & Steak. De vleesspecialist van Nederland! U haalt de Boston Butt in huis met enkele muisklikken.

Hoe bereidt u een Boston Butt?

Wanneer u een Boston Butt koopt bij Beef & Steak heeft u de keuze uit verschillende varkensrassen met elk een ander smaak. Na het plaatsen van uw bestelling bij deze specialist is het belangrijk om te denken over de bereiding. Gaat u voor een sappige pulled pork bereiding? Dan is het belangrijk te weten dat dit wel wat tijd vraagt. Maar uw geduld wordt beloond! U laat het vlees langzaam garen op een lage temperatuur. Hierdoor verandert het aanwezige collageen in gelatine en wordt het vlees zo zacht dat je het met twee vorken uit elkaar kunt trekken. De bereidingstemperatuur mag niet hoger zijn dan 120 graden Celsius. Dan duurt het minimaal 6 uur om pulled pork te maken. Afhankelijk van het gewicht kan het langer duren, tot wel 16 uur.

Bestel de Boston Butt in enkele muisklikken

Wilt u graag een Boston Butt bereiden, maar weet u niet waar u deze kan kopen? Geen zorgen! U bestel dit lekkere vlees eenvoudig en snel bij Beef & Steak. Op deze website heeft u de keuze uit verschillende soorten Boston Butt. Heeft u uw keuze gemaakt? Als u vandaag voor 16u15 bestelt, dan verzendt de specialist vandaag nog uw bestelling. U betaalt uw bestelling eenvoudig via iDEAL, Visa MasterCard of PayPal. Vervolgens wordt uw bestelling via Foodnetwerk bezorgd. Zo bent u ervan verzekerd dat uw Boston Butt in de beste omstandigheden bij u wordt afgeleverd. Laat het u smaken!