Wetswinkel Nijmegen West
Image default
Eten en drinken

Dit zijn de beste apps voor het bestellen van eten & drinken

Zie jij het soms na een lange werkdag ook niet meer zitten om nog eten te gaan koken? En bestel jij ook regelmatig online eten en drinken? Er zitten namelijk veel voordelen aan online eten bestellen. Zo hoef je zelf niet in de keuken te gaan staan en hoef je soms zelfs niet eens je huis meer te verlaten. Op veel platforms kun je op zoek gaan naar een afhaal- of bezorgrestaurant in de buurt, zodat je nooit lang op je eten hoeft te wachten. Zorg er wel voor dat je op deze bezorg platforms of op de website/app van jouw uitgekozen afhaal-, bezorgrestaurant eerst even naar de reviews van voorgaande klanten kijkt. Hierin staan namelijk de meningen en ervaringen van voorgaande klanten beschreven, waardoor je alvast een eerste indruk van het afhaal-, bezorgrestaurant kunt opdoen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld nagaan wat de kwaliteit van het eten en de klantenservice van het restaurant is. Zo voorkom je dat je voor verrassingen komt te staan. In dit artikel hebben wij de beste apps voor het bestellen van eten en drinken voor jou op een rijtje gezet!

  1. Thuisbezorgd

Je hebt vast wel eens van deze app gehoord. Thuisbezorgd is de meest populaire app voor het laten bezorgen van eten en drinken. De kans is groot dat de meeste restaurants in jouw buurt zijn aangesloten bij deze app. Het enige wat je hoeft te doen is je postcode invullen en vervolgens zul je een lijst met restaurants bij jou in de buurt te zien krijgen. Bovenin de app kun je de gerechten aanklikken die je wilt laten thuisbezorgen en afrekenen gaat ook gemakkelijk in de app zelf. 

  1. Deliveroo

Ook Deliveroo is een bekende thuisbezorgd app. Net zoals bij Thuisbezorgd zijn de meeste restaurants ook bij Deliveroo aangesloten. Veel restaurants werken zelfs samen met beide partijen. Bovendien is Deliveroo een internationale app. Het bedrijf is gevestigd in Londen en de app wordt gezien als de meest populaire app in Europa.

  1. Bezorgland

Een wat nieuwere bezorgapp is Bezorgland en deze is dus nog niet in iedere stad of dorp beschikbaar. Dat neemt niet weg dat je met deze app al in heel wat steden en dorpen heerlijk eten en drinken kunt bestellen. Zo kun je bij Bezorgland terecht voor diverse gerechten en dranken, waaronder vis, pasta, sushi en bier. 

  1. Domino’s & New York Pizza

Ben jij een echte pizzaliefhebber en heb jij zin in een lekkere pizza? Dan kun je een kijkje nemen op de thuisbezorgd-apps van Domino’s en New York Pizza. Op deze apps kun je gemakkelijk en snel jouw eigen pizza samenstellen. Als student profiteer je ook nog eens van hoge kortingen. Een goede tip is om een account op deze apps aan te maken. Je adres en bestelgeschiedenis wordt dan automatisch opgeslagen, zodat je bij een volgende bestelling niet nogmaals al je gegevens in hoeft te vullen. 

De conclusie

Als jij ook regelmatig online eten en drinken bestelt, is het geen overbodige luxe om de beste thuisbezorgd-apps op jouw telefoon te hebben staan. Op die manier kun jij gemakkelijk en snel een maaltijd bestellen. Zo zijn Thuisbezorgd en Deliveroo twee bekende apps waarbij de meeste eettenten zijn aangesloten. Daarnaast kun je ook op zoek gaan naar heerlijke (pizza)gerechten op de apps van Bezorgland, Domino’s en New York Pizza.