Wetswinkel Nijmegen West
Image default
Eten en drinken

In ieder seizoen een fantastische avond bij een restaurant in Bergen op Zoom

Wat voor weer het ook is, u heeft altijd een fijne avond bij Restaurant La Pucelle in Bergen op Zoom. Hier geniet u bij slecht weer bij de open haard. In de zomer maakt u gebruik van het prachtige terras, die is gelegen tussen de paleismuren. Naast de fijne sfeer geniet u ook van de meest overheerlijke gerechten. De menukaart wordt minimaal vier keer per jaar aangepast, zodat deze perfect past bij het seizoen. Wilt u direct een tafel reserveren? Dit doet u heel eenvoudig via de website. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met de vriendelijke medewerkers.

De meest overheerlijke gerechten bij een restaurant in Bergen op Zoom

Bij Restaurant La Pucelle in Bergen op Zoom wordt gewerkt met de meest verse producten. Zo gebruiken zij historische kruiden uit de kruidentuin in de beeldentuin van de Markiezenhof. Daarnaast wordt er zoveel mogelijk gewerkt met producten uit de streek. Wilt u lekker eten? Dan bent u voor zowel lunch als diner bij dit restaurant aan het juiste adres. De menukaart wisselt minimaal vier keer per jaar, zodat u een seizoensgebonden gerecht op uw bord krijgt. Tijdens het gerecht lekker genieten van een drankje? Dit restaurant in Bergen op Zoom heeft een uitgebreide bier- en wijnkaart. De medewerkers van het restaurant adviseren u graag over welke drank het best bij uw gerecht past.

Bijzonder vergaderen bij het restaurant in Bergen op Zoom

Er zijn verschillende mogelijkheden om te vergaderen bij het mooiste restaurant in Bergen op Zoom. Dit is ook nog eens een bijzondere plek om te vergaderen. De vergaderarrangementen bieden u de mogelijkheid om een of meerdere dagdelen te vergaderen of trainingen te geven. Bij restaurant La Pucelle wordt uw presentatie of vergadering tot in de puntjes verzorgd. U geeft uw wensen door en het restaurant zorgt voor een offerte op maat. Zo weet u meteen waar u aan toe bent. U kiest uit een 4-, 8- en 12-uurs vergaderarrangement. U maakt altijd gebruik van de wifi en tijdens de vergadering kunt u onbeperkt koffie en thee pakken. Ook water, zoetigheden en fruit op tafel behoren tot het arrangement.