Wetswinkel Nijmegen West
Image default
Mode en Kleding

Hoeveel bikini’s heeft een gemiddelde vrouw?

Hoeveel bikini’s heeft een gemiddelde vrouw?

Als we kijken naar het gemiddelde aantal bh’s van een vrouw in Nederland, dan ligt dit aantal beduidend lager dan het aantal normale bh’s. De reden hiervoor is vaak dat vrouwen het prettig vinden om één of twee goede bh’s te hebben in plaats van allerlei verschillende soorten. Voor bikini’s ligt dit vaak net even anders. Vrouwen vinden het namelijk fijn om een keuze te hebben. Aangezien je een bikini ziet, wordt overal over nagedacht. Zo heb je een bikini voor de eerste paar dagen wanneer je nog niet zo bruin bent en ook een bikini voor de laatste paar dagen. Een vrouw neemt namelijk bij een 8-daagse vakantie vaak 3 verschillende bikini’s mee, duurt de vakantie langer, dan kan dit aantal zelfs oplopen tot 5 bikini’s. Maar hoeveel bikini’s, bh’s en sport bh’s heeft een gemiddelde vrouw nu thuis in de kast liggen? Wij vertellen het je!

Aantal sport bh’s 

Dat een sport bh belangrijk is om te dragen, daar zijn we het inmiddels wel over eens. Waar de ene vrouw het fijn vindt een sport bh met beugel te dragen, is een ander meer fan van een voorgevormde sport bh tijdens een pittige workout. Omdat de gemiddelde vrouw toch al snel 3 tot 5 keer per week sport, is het niet te doen om maar één sport bh in je kast te hebben liggen. Je zweet natuurlijk na een stevige workout en dat is niet heel fris voor de volgende dag. Mede dat is de reden waarom veel vrouwen vaak twee of zelfs drie verschillende sport bh’s in de kast hebben liggen. Zo kunnen ze iedere dag een schone aantrekken en kunnen ze ze ieder paar dagen lekker wassen.

Normale bh’s

Naast de sport bh, dragen vrouwen doorgaans ook dagelijks een normale bh. Waar de een liever kiest voor een push up bh, gaat de ander voor een balconette. Ook de maximizer bh is overigens in trek bij veel vrouwen. Zoals je dus kunt zien zijn er tal van verschillende soorten bh’s. Ondanks het grote aantal, heeft de gemiddelde vrouw vaak maar twee of drie bh’s die ze regelmatig dragen. Wanneer een bh namelijk prettig zit, dan zal het logischerwijs natuurlijk ook gek zijn om dan een andere aan te trekken.

Bikini’s

Naast een sport- en normale bh, hebben we natuurlijk ook nog de bikini. Ondanks het feit we deze een stuk minder vaak dragen, hebben we er hier wel meer van in de kast liggen dan een normale bh. De voornaamste reden die dan wordt gegeven, is dat je een normale bh niet ziet en een bikini wel. Laten we eerlijk zijn, iedere vrouw wil er toch netjes bijlopen, dus ook op het strand of bij een zwembad.