Wetswinkel Nijmegen West
Image default
Mode en Kleding

De leukste teenslippers voor kinderen

Warm weer plezier betekent dat die kleine tenen vrij moeten zijn om te zwerven. De voeten van de kinderen zijn weer gegroeid, dus je bent op zoek naar de beste teenslippers voor het zwembad, het strand, het meer en het rondzwerven in de stad. Maar niet elke teenslipper is voldoende.

Zelfs peuters veranderen in kleine fashionista’s die hun voeten willen laten schitteren en brullen. Terwijl mama’s en papa’s natuurlijk gevoelig willen zijn voor deze ontluikende stijl en creativiteit, moeten we nog steeds de voeten van onze kinderen beschermen. Met dit alles in het achterhoofd bekijken we een aantal van de beste teenslippers op de markt in 2020.

1. Havaianas Kids Fantasy teenslippers

Je eenhoornprinses heeft misschien twee paar van deze Havaianas Kids Fantasy teenslippers nodig voor het einde van het seizoen. Als haar voeten groeien, zal ze ze niet uitdoen, zelfs niet als haar hiel van de rug valt. Ze komen in twee kleur keuzes: Rozenkwarts en Ice Blue/Shocking Pink, voor peuters, kleine kinderen en grote kinderen. Kun je raden welke kleur jouw kleintje leuk zal vinden?

2. Birkenstock Kids Gizeh
Nu kunnen je kinderen je Birks evenaren als je samen op de boerenmarkt op pad gaat. Deze zilveren sandalen van Duitse makelij bieden een uitstekende ondersteuning voor de voet van je opgroeiende kind. De teen vormt zich naar hun individuele voet, waardoor ze extra evenwicht en steun krijgen tijdens het lopen.

3. Crocs Kids Crocband Strap Flip
Geen teenslippers meer voor je peuter en kind. Deze Crocs blijven zitten met een rugband die dankzij het elastiek de hiel opvangt, maar toch water en zand van zich af kan schudden als je het strand raakt. De nboogsteun houdt de voeten van de kinderen het hele seizoen comfortabel.