Wetswinkel Nijmegen West
Image default
Onderwijs

The Square Mile taaltrainingen

Het leren van een nieuwe taal kan leuk zijn, maar ook vaak lastig. Helemaal als u veel vaktermen gebruikt in uw functie. Bij The Square Mile geloven we dat iedereen een vreemde taal kan leren, zolang de juiste lesstof op de juiste manier aangeboden wordt. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in het aanbieden van taaltrainingen op maat. We richten ons op bedrijven in diverse branches, door heel Nederland. U kunt bij ons terecht voor cursussen in veel verschillende talen, gericht op uw functie. Ook houden we rekening met andere specifieke wensen en leerdoelen.

Training zakelijk Engels of spoedcursus Engels

Een taaltraining Engels is bij The Square Mile niet zomaar een standaard taalcursus. Onze trainingen worden gegeven in verschillende vormen. Zo kunt u een training zakelijk Engels volgen samen met een groep collega’s, maar ook individueel of op afstand, via internet. De laatste twee opties zullen momenteel de voorkeur hebben, nu groepstrainingen wellicht niet wenselijk zijn. Ook het volgen van een spoedcursus Engels is mogelijk. Tijdens deze intensieve cursus krijgt u precies de taalkennis mee die u nodig heeft op korte termijn. Er wordt heel specifiek gekeken naar wat u nodig heeft en hoe u zo effectief mogelijk kunt leren voor het gewenste resultaat.

Onze trainers

The Square Mile werkt met veel verschillende taaltrainers, met ieder een eigen specialisme. Daarbij hebben ze vaak ervaring in een bepaalde branche, zodat ze op de hoogte zijn van wat uw functie inhoudt. Dat we een grote organisatie zijn, betekent echter niet dat onze trainingen onpersoonlijk of log zijn. We zorgen ervoor dat u een vaste trainer heeft, die op de hoogte is van uw vorderingen en zich flexibel opstelt. Deze persoonlijke werkwijze zorgt voor de beste resultaten, zowel op korte als op lange termijn. Kijk maar eens naar reviews van onze klanten.