Wetswinkel Nijmegen West
Image default
Onderwijs

Ontdek effectieve leermiddelen voor groep 5

Bent u op zoek naar effectieve leermiddelen voor leerlingen in groep 5? Educatieve Uitgeverij Kinheim is een educatieve uitgeverij die leermiddelen biedt voor groep 3 tot en met 8. Hierbij biedt deze uitgeverij leermiddelen voor alle niveaus op verschillende vakgebieden, uitgesplitst in onderbouw en bovenbouw. Kenmerkend aan de leermiddelen van deze uitgeverij is dat leerlingen spelenderwijs leren. Wanneer kinderen plezier beleven aan lezen, schrijven en rekenen, wordt leren niet alleen leuker, maar ook een stuk makkelijker!

De verschillende vakgebieden waarvoor u leermiddelen kunt aanschaffen

Educatieve Uitgeverij Kinheim biedt leermiddelen aan voor diverse vakgebieden voor groep 5. Op deze manier maakt deze uitgeverij het mogelijk om het gehele lespakket bij éen uitgeverij aan te schaffen. Zo hoeven leerlingen niet te schakelen tussen verschillende leerstijlen. De structuur, opbouw en uitlegmethode is bij ieder vakgebied vergelijkbaar. Dit geeft overzicht voor de leerlingen. De volgende vakgebieden kunt u bestellen:

  • Taal
  • Rekenen
  • Wereldoriëntatie
  • Lezen
  • Creatief

De leermiddelen voor groep 5 zijn zeer afwisselend. Zo bestaat het vakgebied taal uit verschillende blokboeken en puzzels. Het vakgebied rekenen heeft naast een blokboek rekenen talloze leuke leermethoden, zoals logische breinbrekers, metriek, rekenpuzzels, sudoku en zelfstandig tafels trainen. Alle leermiddelen zijn vrolijk geïllustreerd. Op deze manier kunnen leerlingen op een speelse manier kennis maken met de verschillende vakgebieden.

Verdiep u in de verschillende uitgebreide leermiddelen

Bent u benieuwd naar de leermiddelen van Educatieve Uitgeverij Kinheim? Bekijk dan eens de website. Hier vindt u per leermiddel een aantal voorbeelden en een uitgebreide beschrijving van de inhoud. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust telefonisch contact op om al uw vragen te stellen. Indien u overtuigd bent, kunt u alle gewenste leermiddelen eenvoudig online bestellen! Daarnaast is het mogelijk om een proefpakket te bestellen. Voldoet de inhoud niet aan uw verwachtingen? Dan kunt u het pakket binnen acht dagen gewoon terugsturen.

https://www.kinheim.com/