Wetswinkel Nijmegen West
Image default
Electronica en Computers

Telefoon reparatie in Nijmegen nodig?

Sinds kort is het mogelijk om met je iPhone te betalen. Dit doe je door gebruik te maken van Apple Pay en kun je contactloos betalen met je iPhone of Apple Watch. Steeds meer winkels accepteren deze mogelijkheid en in Nederland is deze ontwikkeling een waar succes te noemen. Hoe je Apple Pay precies instelt dat je gaan we je vertellen in dit blogartikel.

Hoe werkt het precies?

Tijdens het betalen maakt Apple een uniek transactienummer aan, om ervoor te zorgen dat je betaalgegevens nooit worden overgedragen aan derden. Om Apple Pay te installeren dien je minimaal in het bezit te zijn van een iPhone 6. Je koppelt je betaalpas aan je iPhone en vervolgens is het mogelijk om bij iedere winkel die contactloos betalen aanbiedt af te rekenen met je telefoon.

Wij vinden het belangrijk om te vermelden dat alle betalingen privé blijven en je gegevens dus nooit op straat komen te liggen.

Apple Pay werkt met een groot aantal bankpassen. Uiteraard doen alle grote banken in ons land mee met deze betaalmethode, maar ook met een creditcard is het mogelijk om te betalen.

Wat als contactloos betalen niet werkt?

Heb je alles goed ingesteld, maar kom je er helaas achter dat contactloos betalen niet goed werkt op jouw telefoon? Dan is het mogelijk dat er iets binnenin je telefoon defect is geraakt. Het is moeilijk om precies te achterhalen hoe dit is gekomen, maar in ieder geval kunnen wij je aanraden om in Nijmegen langs te gaan voor een telefoon reparatie Nijmegen. Woon je niet in de buurt van Nijmegen? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om ergens anders langs te gaan voor een telefoon reparatie. De meeste telefoon reparaties zijn tegenwoordig een kwestie van enkele tientallen minuten en binnen no-time sta je dan ook weer buiten met een telefoon die naar behoren werkt en er ook zo uitziet.

Wij hopen in ieder geval dat het je aan de hand van dit blogartikel gaat lukken om Apple Pay in te stellen, zodat ook jij contactloos kan betalen.