Wetswinkel Nijmegen West
Image default
Zorg

Maak een keuze uit een grote selectie van wasbare luiers

Op het gebied van wasbare luiers en zelfs wasbaar maandverband is bij Kaatje Katoen een grote selectie te vinden. Zowel de wasbare luiers als wasbaar maandverband zijn hier online verkrijgbaar. Iedereen die houdt van duurzaamheid kan hier zijn hart ophalen. Het is bij dit bedrijf mogelijk om een complete uitzet aan te schaffen die op duurzame manier vervaardigd is en waar je de eerste levensjaren van je kindje goed gebruik van kunt maken. De wasbare luiers zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen, kleuren en printjes. Dit is ook het geval bij het wasbaar maandverband. Zo is er voor iedereen iets naar eigen smaak te vinden. Alle luiers zijn gemaakt van katoen zodat ze ook zacht zijn voor de huid van je kind.

Een overbroekje voor over de wasbare luier

Bij bijna elke wasbare luier dient er een overbroekje te worden aangeschaft. Het doel van deze overbroekjes is dat deze geen vocht doorlaten. Verder moeten ze wel goed ademen zodat broeien wordt voorkomen. Kaatje Katoen test deze overbroekjes grondig en alleen de beste broekjes zijn opgenomen in het assortiment. De broekjes zijn precies op maat te sluiten door middel van drukknoopjes of klittenband en de zachte randjes schuren niet zodat de huid van de baby niet beschadigd. Het materiaal van deze broekjes blijft ook na het wassen zacht. Per broekje wordt op de website vermeld welke wasbare luier erbij past.

Inlegvellen voor wasbare luiers mee bestellen

Het wassen van de wasbare luiers kan een vervelend klusje lijken maar ook daar heeft dit bedrijf een oplossing voor. Om de luier schonen te houden en het gebruik van de wasbare luiers te vergemakkelijken, zijn er inlegvellen ontwikkeld. Deze kun je in de wasbare luier leggen en bij het verschonen, schud je de luier uit boven het toilet. Het inlegvelletje valt eruit en kan in het toilet doorgespoeld worden. Je hoeft dan de wasbare luier niet meer voor te weken. Het is ook mogelijk om wasbare inlegvellen aan te schaffen. Deze zijn verkrijgbaar in zijden varianten, maar ook fleece en polyester. Natuurlijk kun je ook contact opnemen met dit bedrijf als je vragen hebt over wasbare luiers of wasbaar maandverband. Dan kun je al je vragen stellen over het gebruik.