Wetswinkel Nijmegen West
Image default
Kinderen

Ervaar de natuurbeleving van deze kinderopvang in Amsterdam

Natuurbeleving en buitenspelen staat centraal in de pedagogische visie van deze kinderopvang in het hart van Amsterdam. Deze specialisten geloven dat kinderen er baat bij hebben om zo veel mogelijk tijd in de natuur te spenderen en hier heerlijk te spelen. Indien u besluit om uw kind in te schrijven bij deze kinderopvang in Amsterdam geniet hij of zij van leuke uitjes en spelen in de tuin die grenst aan de kinderopvang zelf. De uitjes die deze specialisten organiseren variëren, zij gaan bijvoorbeeld naar het Vondelpark of brengen een bezoek aan Artis. Het is echter ook mogelijk dat er een heerlijke wandeling in de buitenlucht wordt georganiseerd. De mogelijkheden zijn eindeloos bij deze opvang in Amsterdam. Eén ding is echter duidelijk, uw kind zal het hier uitstekend naar zijn of haar zin hebben.

Diverse leuke activiteiten

De ontwikkeling van uw kind is uiteraard erg belangrijk. Leuke en uitdagende activiteiten helpen hierbij, omdat uw kind dingen ontdekt en onthoudt. De pedagogisch medewerkers van deze opvang organiseren verschillende activiteiten die uw kind helpen ontwikkelen, omdat deze aansluiten bij het ontwikkelingsniveau van uw kind. Uw kind gaat bijvoorbeeld muziek maken, dansen of yogalessen volgen. Voor de allerkleinste kinderen is er ook nog de snoezelbox. Een verwarmd waterbed met lichten en bubbels die de zintuigen van uw baby prikkelen op een spelende manier. Dit helpt bij de ontwikkeling van uw baby.

Maak een afspraak

Bent u geïnteresseerd en wilt u uw kind inschrijven bij kinderopvang Greenkidzz in het hart van Amsterdam? Neem dan gerust contact met hen op om een afspraak voor een rondleiding te maken. Het is ook mogelijk om deze experts te bellen of mailen indien u nog vragen hebt. Zij voorzien u namelijk graag van aanvullende informatie. Wilt u uw kind direct inschrijven? Bezoek dan de website van deze specialisten, hier schrijft u uw kind direct in.