Wetswinkel Nijmegen West
Image default
Aanbiedingen

Wat is de perfecte herenonderbroek? Dat bepaal je zo!

Herenonderbroeken zijn er in verschillende soorten en maten. Weet jij wat de perfecte herenonderbroek is? Die is er niet! Smaken verschillen en dat betekent dat iedere man zelf een favoriete soort onderbroek heeft. Wil jij voor jezelf weten wat jouw favoriete herenonderbroek is? Wij kunnen je een handje helpen! In deze blog behandelen we namelijk de meest gedragen soorten onderbroeken. We behandelen vervolgens de eigenschappen ervan, waardoor jij erachter komt wat jij het fijnst vindt zitten. Lees dus gauw verder en kom erachter! 

 

Strakke boxershorts

De strakke boxershort is een populair onder de mannen. Ze sluiten goed aan op het lichaam en ze zijn verkrijgbaar met korte en lange pijpen. Korte pijpen kunnen richting de lies glijden, waardoor de onderbroek minder comfortabel zit. Dit gebeurt voornamelijk bij gespierde benen. Veel mensen kiezen daardoor voor lange pijpen. Deze lange pijpen blijven eerder op hun plek zitten. Veel mannen vinden het fijn dat deze onderbroek zo precies aansluit. Hierdoor krijg je bijna het gevoel dat de onderbroek er niet zit. 

 

Wijde boxershorts

Er zijn ook veel mannen die de strakke boxershort oncomfortabel vinden zitten. Zij verlangen meer naar een losser model. Een goede oplossing voor deze mannen is de wijde boxershort. Deze zit erg ruim en lijkt qua vorm op een zwembroek. Het is alleen zachter van materiaal. De losse pasvorm zou zelfs zorgen voor een betere bloedsomloop bij het kruis. Tegenwoordig worden deze modellen in de gekste prints gemaakt. Zo vind je bijvoorbeeld bij Underwear District talloze feestelijke modellen, van verschillende merken. 

 

Andere modellen

Online vind je nog veel meer modellen herenonderbroeken, die over het algemeen wat minder gedragen worden. Een voorbeeld hiervan is de mannenslip. Deze wordt veel door fanatieke sporters gedragen, omdat het geen pijpen heeft. Pijpen kunnen namelijk knellen in de liezen, tijdens fietsen of hardlopen. Verder vind je voor vrijwel iedere gelegenheid wel een geschikte onderbroek. 

 

https://www.underweardistrict.nl/nl/