Wetswinkel Nijmegen West
Image default
Aanbiedingen

Waarom vapen beter is dan roken

Er is nog altijd een grote groep mensen die graag een sigaretje opsteekt, ondanks dat de gevolgen voor je gezondheid algemeen bekend zijn. Waarschijnlijk is vapen daarom ook geen onbekend begrip. Het wordt vaak gezien als een goede optie voor het vervangen van een sigaret. Het promoten van vapen wordt dan ook steeds meer gedaan, omdat het meer voordelen heeft ten opzichte van roken. Hier lees je wat de grootste voordelen zijn en waarom je beter kan kiezen voor het vapen. 

Vapen is gezonder dan roken
Nu lijkt het net alsof vapen gezond is, maar dat is natuurlijk niet zo. In verhouding met roken kan je vapen wel beschouwen als de betere optie. Vape bevat geen tabak en dat zorgt ervoor dat de damp wat je binnenkrijgt minder schade aanricht aan je lichaam. Voor die verminderde schade aan je lichaam moet je wel echt die sigaret links laten liggen, anders gaat dit voordeel niet op.  

De vape is voor je omgeving een prettige geur
Niet iedereen vindt roken zo lekker als de ander. Vaak wordt het ervaren als een nare lucht en balen mensen de volgende dag na een avondje uit van de stank in hun kleding. Met het gebruiken van een vape zal dit een stuk minder zijn. Sommige geuren van de vape worden zelfs ervaren als een lekkere geur. 

Lekkere smaak
Er bestaan veel verschillende soorten vapes. Hierdoor kan je de smaak kiezen die je zelf het lekkerst vindt. Sigaretten hebben eigenlijk altijd dezelfde smaak, hierdoor is een vape gevarieerder. Denk bij smaken voor de vape aan munt, koffie, sinaassappel of aardbei. Het aanbod van de smaken is erg uitgebreid. 

Stoppen met roken
Het liefst wil je misschien helemaal stoppen met het roken van sigaretten. Dan biedt een vape de uitkomst. Kijk eens bij nicotinebase.nl voor het brede aanbod vapes. Het nicotinegehalte is zelf te bepalen, zo kan je dus elke keer kiezen voor minder nicotine in je vape. Daarnaast worden verschillende smaken verkocht met andere hoeveelheden nicotine. Zo zul je zien dat je snel van die sigaretten af bent en toch nog kan genieten met een vape! 

 

https://www.savevape.de/