Wetswinkel Nijmegen West
Image default
Relatie

Trakteer je bestie op een origineel en feestelijk cadeau

Is je beste vriendin binnenkort jarig? Wij hebben een geweldig cadeau-idee! Een ticket voor een Search4love speeddating avond in jullie eigen stad. En ze gaat niet alleen natuurlijk, jij gaat mee. Jullie zullen een heerlijke avond beleven met heel veel andere singles. We leggen uit hoe speeddaten Den Haag eruit ziet. The place to be is Millers aan het Plein. Host van de avond: Eva. Alle speeddaters behoren tot de leeftijdscategorie 20 tot 35 jaar. Het is een zogenoemde ‘Man Vrouw’ avond, oftewel: bedoeld voor hetero’s. Iedereen wordt om 19:30 uur welkom geheten met een gratis drankje naar keuze. Eva legt alle details uit:

-wie zit waar en wie wandelt in welke richting van tafeltje naar tafeltje;

-wat moet je invullen op de uitgedeelde kaarten;

-hoe laat start de eerste date;

-wanneer zijn de pauzes;

-hoe laat klinkt het eindsignaal van de laatste date;

-wanneer wordt de uitslag bekend gemaakt;

-wat kun je doen als je een match hebt en wat zijn de mogelijkheden als er voor jou deze keer geen wederzijdse klik was.

Overigens geldt het hier beschrevene -met uitzondering van de locatie en de host- ook als je gaat speeddaten in Rotterdam. Als het startgeluid van de eerste speeddate klinkt hebben jullie 4 minuten de tijd om elkaar te leren kennen. “Onmogelijk!” denk je misschien. Dat klopt als je voor de hand liggende, niet echt interessante vragen stelt. Of als je elkaar alleen maar aankijkt en niets zegt. Alhoewel, ogen spreken boekdelen, zeggen ze… Wij raden je aan een paar vragen te bedenken die op de essentie van iemands karakter zijn gericht. En dus niet in welke straat iemand woont en hoe oud iemand precies is. Wat iemand vrolijk maakt en waar zijn / haar passie ligt, zeggen veel meer over de persoon tegenover je. Je kunt ook vragen naar het hoogtepunt van de laatste vakantie, datgene waar je date heel trots op is en waar hij / zij door geraakt wordt. Vraag je af wat je echt wilt weten. Wat er voor jou moet zijn, wil het kunnen werken tussen jullie.

Succes met de voorbereiding en een mooie avond!

https://www.search4love.nl