Wetswinkel Nijmegen West
Image default
Zakelijke dienstverlening

Shiftbase maakt de personeelsadministratie makkelijker en leuker!

Een tip om mee te beginnen. Iedere ondernemer die nog onbekend is met de software van Shiftbase krijgt het aanbod om het programma voor een periode van twee weken uit te proberen. Je zult ervaren hoe gebruiksvriendelijk het is en hoeveel tijd je bespaart. Lees voordat je je opgeeft onderstaande informatie door, dan ben je echt goed voorbereid.

 

Het team achter Shiftbase heeft een alles-in-1-programma ontwikkeld voor personeelsplanning en -administratie, urenregistratie en verlofregistratie. Belangrijk onderdeel is de rooster app. Deze applicatie is voor alle medewerkers toegankelijk. Het advies is de app op smartphone en tablet te installeren, zodat er altijd en overal inzicht is in het actuele rooster. Beschikbaarheid en vakanties worden rechtstreeks aan de planner doorgegeven. Hij / zij verwerkt een en ander direct in het rooster. Om de continuïteit erin te houden kun je een automatisch herinneringsbericht implementeren, bijvoorbeeld iedere derde vrijdag van de maand. In de appomgeving kan ook in en uit geklokt worden. De gegevens van ‘de klok’ zijn voor de leidinggevenden real time in te zien. Het grote voordeel daarvan is dat op ieder willekeurig moment te checken is wie er aan het werk zijn. Dit zorgt ook voor een accuraat loonkostenplaatje. Het berekenen van overuren hoef je niet meer handmatig te doen; Shiftbase neemt het je uit handen.

 

In veel bedrijven lijken de maandelijkse roosters veel op elkaar. Is dat bij jou ook het geval? In Shiftbase kun je dan voortaan herhalende roosters kopiëren tot een bepaalde einddatum. Kleine wisselingen voeg je eenvoudig in. Het Shiftbase programma is overzichtelijk en goed leesbaar op desktop, laptop, tablet en telefoon. De lay-out is in alle gevallen helder en past zich automatisch aan.

 

Het Shiftbase systeem wordt veel gebruikt. In branches als zorg en welzijn, beveiliging, transport, Retail, hotel, recreatie, productie, horeca, en facilitaire dienstverlening is Shiftbase een begrip. Er zijn twee pakketten om uit te kiezen:

-het startersprogramma waarbij € 2,75 per actieve gebruiker per maand wordt gerekend;

-het premiumpakket waarbij je € 3,75 per actieve medewerker per maand betaalt.

Je kunt ook kiezen voor de gratis basissoftware, maar hierbij zijn de mogelijkheden beperkt.

https://www.shiftbase.com/nl/